3 wat the f**k!!!

damn..pe nak jadi ngan aku ni??mcm mane leh jatuh cinta lagi nih??haiz....argh....tapi tu semua anugerah tuhan..mencinta n dicintai...argh....serabut nih...pergh...the only one who know sape yg aku maksudkan ialah mum aku...eh...jap2..mum angkt aku...hehehehe..

yup..pernah aku rase aku tak perlukan cinta tapi..y....aku boleh jadi mcm ni plak??mybe sebab die terlalu baik ngan aku kowt...memahami n tak pernah jemu dengar masalah aku n selalu bg pendapat yg besh2..yg aku sendiri boleh terima kebenarannya..

wargh...tak lame lg aku akn jauh ngan die..em..bg aku, selain die kwn baik n sahabat aku....die gak yg ajar aku erti sabar yg betol2 n erti kehidupan remaja..ye ar..aku ni kan ting tong ckit..hahaha..wat ape yg aku suka n ape yg aku rase btol...

aku ni kan bukan jenis dengar pendapat org, tp...kalau die bg pendapat...pergh..mcm mane la boleh aku angguk n say yup! yes! oh!!! n wat ever la kata2 yg mengiakan..hm...aku tak menolak mahupun membantah..cool jek!!mcm kena "nasi kangkang"..hahaha..joke jew..

so far...since aku kenal die, aku dah tak rse sunyi lagi...always ade org nak dengar ape yg aku ckp..ape yg aku pikir..always...tp..aku ni ha..mane de baik mcm die tu..kdng2, aku ikut mood gaks nak reply msg die ke...call die ke...hahaha...die terlalu baik bg aku..mane boleh mcm ni..kena jahat ckit la...hahaha..

aku rase die tak pernah pun tau yg aku ade blog..so, senang aku cite n...ngumpat ke ni??ape2 jah..bout ....senang aku nak citer coz die tak tau...

23 MEI ni dah aku merantau lagi...kedah..hm...tapi masih sempat aku tunjukkan yg aku ni menghargai die...n aku harap penghargaan aku ni, berbaloi dengan ape yg die pernah ajar aku tentang erti hidup...hm...

3 komentar:

NuRuLmUnA said...

knp ngan dye...??

Fa[iez] said...

saper tu??
misteri tul...

hakimfaridzul said...

biar la misteri...ibu je yg tau!!!heheheh

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets