5 pencarian best fren ever in uitm kedah...

aku tak tau nak mulakan entri kali ni..aku sedih hari ni..sedih+pelik+curiga+kecewa n mcm2 lagi la..aku pelik ngan keadaan kat uitm ni..mybe ni lah cabaran2 yg aku perlu lalui kowt..kalau nak tau aku ni senang sangat menangis..if tension n geram..solution untuk kurangkan tekanan tu ialah main tennis atau nangis..aku akan rase release sangat2 if aku buat dua perkara ni..

berbalik dengan tajuk entri kali ni...aku sedih kenape ade org yg tak suke aku berkawan dgn org lain?bukan nye aku nak ape sangat..aku mencari kawan baik selain fariz..yg boleh aku kongsi masalah n mcm2 la ape yg best fren buat..ye aku faham, aku perlu meneliti n menghalusi setiap kawan2 aku ni...tapi dlm mencari kenape ade yg tak suke??aku rapat ngan seseorang pun nak dengki n benci..pelik kan???

ye la..manusia ni..kadang2 bertopeng n kadang2 plastik gle..aku benci manusia mcm ni..aku suke sape yg jadi diri sendiri..tak kira la belakng org ke, depan org ke..be ur self...show ur self..aku dah muak dgn lakonan n drama2 bodo mcm no..no plastik n no berlakon..easy rite??konon depan org kena jage mcm ni la..mcm tu la..pergh!!yaks..if u are diva then show it..if u are crazy n show ur crazy rite??tak yah la jadi talam banyak muke..huh..

kawan..yup..benda ni subjektif..kwn mcm mane??gaya, penampilan?kaya?miskin?pandai?bodoh?ntah la..aku mcm mls nak pikir..

kenape org yg tak mengenali aku dgn btol suke judge yg aku ni berlagak, sombong, poyo, bongkak n mcm2 lagi ar...aku tak suke ar..biar la..org yang kenal aku je tau aku ni mcm mane sebenarnye...so, sekarang ni aku lagi suke diam n tak banyak ckp..ckp pabila perlu...pelik la aku di judge mcm tu..biar la..mulut org kan?? nak buat mcm mane....

aku akan trus senyum andai aku btol2 happy...aku tak nak jadi hipokrit!!!

5 komentar:

Anonymous said...

Kenapa??????

LMY ZA.DAY>N said...

wei..
lepak ar...
x semua org cam tu..
kita sbg manusia ni...
kenelah pandai mencari kawan...
x dinafikan mmg ada yg mcm tu...
tp biarkan lah..
hak org, mulut org..
kite dgr je lah...
yg penting kita x kacau org sudah...

kata org kawan biar seribu....
musuh biar satu..
tp ingat dlm seribu tu x semua nya baik ngan kita...
pandai2 la ye...:):):)
apa2 hal...
aku kan ada...

lucky prince said...
This comment has been removed by the author.
NuRuLmUnA said...

nape ni hakim...xtaw plak aku ko ni sorg yg mudah nangis...jgnla ngis..kaw kan kuat n tabah orgnye...
aku knl ko cmne orgnye...
be hepi person k....dont cry..biola org yg dengki ngan ko tu...g mampos jew...
kesian raket ko tu ye..xpe..ktorg yg kat morib ni kan kwn ko jgk..yg dorg tu bio..huhu

BiNg said...

helo pakcik..
ni ke sbb ko menangis kat aq ari tu??
jgn lah camni..ingat x mase ko mula2 smpai kat mrsm pntian..kan perkara yg same berlaku.
kan ko blh menghadapinye..
pakcik yg i kenal ni kan sentiasa tabah..n x pernah nak mengaku kalah kan??
kesian raket ko tu..kan dh putus..tu pun mesti putus mase nak lepas geram..
i n ur wife will always b v u..no matter where r u..k??
gambate..president of MTJ...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets