6 cuti for uitm!!!

huhuhu..
gembira la gaks bile dengar uitm seluruh malaysia ditutup n
akan dibuka semula sama ada 1 atau 2 ogos...
hurm...

secara tak langsung,
segala program or karnival kat uitm aku pun ditunda atau dibatalkan la???
huhuhu...
nak kata seronok tak gak..
sebab ramai yg bertungkus lumus wat benda tu..
huhuhuhu...
n mybe tahniah coz tu la..
tak ajak budak2 pre law..
nak wat program tunggu budak2 pre law balik...
wat the f**k??
aku pun nak join la...
huhuhu

nway..
semua cuti...
semua tak dapat...
so adil!!!!
hohohohoho

6 komentar:

Nina Aziz said...

yayyaya...

aq sokong kau hakim..

mmg tak adil nak wat aktiviti time pre law blik...
xadil btol...

fara_D said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hakimfaridzul said...

ni pendapat aku je...coz aku rase mcm tu..i think, kwn2 aku pun pikir mcm tu..huhuhuhu

izzati said...

aku skong ko..
byk aktiviti bt time dak pre law blk..xadl!!!
last2 suma cuti...haha

green said...

waa..hepi la ae..

wallflowerinprada said...

aha,
pretty silly about the uitm-tutup-issue
and the worst part ?
it was ain't true
;(

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets