3 Ramadhan yang mulia~

So, semalam berbuka dengan kwn2 kat tanjung dawai..


Booking kereta persona n myvi, but dapat kete kancil n iswara..oh GOD...damn, tat car was freakin crazy..dengan pintu yg tak leh rapat, radio rosak n seat yg sangatla tak best..pergh..tak de mood langsung..nway, we manage to get there b4 6.30..n order ar pe nak mkn for berbuka..


N after tat tetiba ade suare yg cam sengal nak gi bazar la plak.wat the f****n h**l...geram..dah la kereta cam giler, jalan yg tak berape cantik..simply2 said, ape kate kita gi bazar..huh, atas dasar bulan ramadhan, aku ringan2kn la gak tngn drive kete..


sampai kat bazar..wahlau wey, mcm h**l..tak best langsung..nothing delicious i guess..huh..but suddenly ade stall yg jual kuih popia panas..so, ok la.i bought it..RM 2.00 for 5 pieces..n yong tau fu for sahur..


tak de pape pun yg best kat bazar tu.wasting time.lagi best kalau dok tepi pantai mengamati keindahan laut..mengagumi kebesaran Allah drpd gi bazar tu..


actly, memang geram pun bout gi bazar smalam..huh..nway, dah pegi pun, n alhamdulillah selamat sampai...


so far aku masih tak biasa lalui ramadhan mcm ni..penat la..cari mknn sendiri, manage waktu sendiri..huhuhu..bestnye kat rumah n asrama dulu..semua dah ade..ngeee...


so, pagi tadi sahur just mkn yong tau fu tu n drinking water je..yg penting, sempat panaskan yong tau fu tu gne air panas..hehehe..k la, hari ni tak tau plak ape akan jadi..tunggu n lihat!!!hahahaha

3 komentar:

Anonymous said...

Papepun syukur alhamdulilah...
x leh nak ckp lebih r....terasa sayu..

izzati said...

pape pn b'syukor la coz shor jgk..mkn suma ckop..bleh mkn kt luar lg..salam ramadhan

izzah_daisy said...

amboi-amboi-amboi ...........
suka ye ngutuk aku
mmg la suara sngal ni yg bekata
tetapi....................
sapa yg beli byk gila smpt tk sdar diri
hahha
aku tk beli papa pn !!
kalau tk krna suara sngal ni
tk besahor ko...............
tk da yong tau fu dah
popiah panas apa lagi
yg ada
ayong
hahhaha


to : buasir
from : kentut

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets