18 baju pre-law aku kena curi~


hahahaha...
tajuk ni memang giler coz ia berlaku kat rumah!!!
mase bulan pose...

isk2...

aku ni budak pre law..
hari tu, ade senior design baju pre law club kan??
so
aku beli la..

balik rumah
aku trus la basuh baju yg patut kan??

esoknye, aku cdng nak pakai balik umah nenek aku but...
aku cari2 tak jumpe..
so
ignore je la kan??

dah tu, semalam...
time aku kat depan rumah..
tengok org tebang pokok kat taman aku tu..
aku lepak2 la kat citu jap..

n memang nak ditunjukkan kan??

ade 4 ekor beruk berbangsa india yg
hitam
busuk
buncit
lelaki
berpeluh
jerk
yaks..
tua...
n wat so ever la kan

naik moto n berhenti kat depan taman tu..
aku terpandang yg seekor beruk hitam ni..
pakai baju
pre-law aku!!!

OMG!!!!
giler ar...
aku punyer la terkejut...
trus panggil mum n kakak aku kuar rumah..

aku terus gi jumpe pak cik pencuri tu tanye..

hello uncle,
uncle, mane beli ini baju huh??

die jawab:
ni beli depan sane..
mane2 ade jual ini baju..

aku pun gi la caras ngan harsh word kan...
aku ckp..
oooooo
depan sane ade uitm ka??
tak tau bace ye??
ini baju pre-law club..
budak2 universiti punye..
uitm punye..
uitm mane ade india....

n aku trus direct ckp...
pak cik curi kat belakang umah saye ke??
dah la mencuri..
tak ngaku!!!

then mum aku dah gelak2 tengok aku...
hahahaha...

pak cik tu tak nak mengalah..
die ckp..
ini baju die beli...

ish!!!
aku geram..
aku terus ckp..
pak cik dah mencuri..
tak nak ngaku ke??
kalau susah2..
kite cerita balai polis la..
mahu??
senang cerita..
sambil aku keluarkan telefon..

hahahaha...
then, die trus bukak baju tu kat citu walaupun aku tak mintak...
aku pun ambik n bla..
but sebelum bla..
aku gi laser lagi...

kalau dah tue tak yah berangan nak masuk pre law club..
gi bertaubat...
jumpe tuhan mintak ampun!!!
hahahahaha...

ishk2..
now, baju tu still berendam ngan soflan, varnish,etc...
hahaha..
aku syg bju tu..sebab tu aku nak balik!!!

peringatan untuk budak2 pre-law..
hargailah baju anda..
jangan sidai di tepi pagar!!!

hahaha...
n
tats why la aku nak pindah rumah cepat!!!!

18 komentar:

Lady FS. said...

haha . pa laaa

.rda. said...

haha. weyyy, sumpah annoying gila uncle tuuu weyyy.
dah la pencuri. busuk pulakk tu.
kau mesti rendam seminggu taww. kasi wangi balik. haha.

Ryn :) said...

hahaha. kau ni, pakcik tu teringin lah nak
jadi prelawrian. kau tak ajak dia masuk kelab ke
hahahaha :DDD

hakimfaridzul said...

...rda..aku nak rendam satu bulan kowt..hahaha..kasi wangi..cam jijik nak pakai pun adew..hahaha

hakimfaridzul said...

...rda..aku nak rendam satu bulan kowt..hahaha..kasi wangi..cam jijik nak pakai pun adew..hahaha

hakimfaridzul said...

ryn lak...nanti aku suruh pak cik tu masuk next sem..jadi junior kite ye..ko didik la die..hahahaha

Farhan Zafry--;LITHIUM said...
This comment has been removed by the author.
Farhan Zafry--;LITHIUM said...

dowhh... Nama pun baju Pre-Law... Uncle tu pun nk a tumpang glamour n rasa vogue... Bagi la dia pinjam... haha... dei, hit me back

Aleeya said...

lerr...per cer uncle 2???
prsoaln prtma,lyak ke dia msuk pre law??
bongek btol.....dh curi 2 ngaku je la...
ayt ko msa caras dia 2,xleh blah...
mmg harsh kowt....
pe pun kim slm softlan kt bju ko 2...
wahahaha

qilamahadi said...

muahahah
sian ko buasir

C@tErpiLeR said...

omg dear....
things as weird as this also can happen....
luckily u saw that guy and got it back...^^

Anonymous said...

letaklah pape pewangi ke sabun anti bacterial ke biar suci lagi harum....hehehe
kelakar2.... Mesti india minum todi tu..kut.

hakimfaridzul said...

hahahahaha...
tu la..nak samak lagi...
coz bau arak la~

AkuFeez said...

hehehe..
dat kool!
fight 4 da ryte..
btw thanx 4 follow my blog..
n u have a great blog.. congrate~!

.zigha. said...

weh. kesian gila kt kau. nasib baik shirt pre law. klau sluar pre law. tak ka naya ja uncle tu tnggal dpn tu. hahah :DD

nadirah_nor said...

wakaka...citer paling menarik aku rase..
kesian...bukan cian kt ko tp cian kt uncle tuh...
x psl2 kena laser ngn buasir...
klu nk lg wangi bju tuh kasi ltak ngn pencuci lantai..:)

Isabella. said...

euuuw.baju tu.
btw,sj nk tgo ko.
tatau la ko igt lg ke x

pUteRa sHaZlaN said...

its all fated..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets