6 akhirnya...aku dan die pun dah ade yg baru!!!



ok
kerinduan sudah terubat now
die dah kembali disisi
wahai


for her,
nak kena rotan and denda nih!!!
selalu bg u sakit ye???
huhuhu...
jatuh tak berlagu..
tak pe, dah kat aku,
aku jaga kau elok2 ye!!!!
huhuhu
kiddin okay

and
kau lah buah hati pengarang jantung sekarang nih!!!

welcome to the club
huhuhu
disebabkan aku BATAK sangat nak fone touch screen
aku pun decide beli la fone nih!!!
dan meninggalkan fone lama aku yg tak brape lame nih
baru je berkhidmat 4 bulan 4 hari

huhuhuhu
bye2...
selamat menemui tuan baru!!!


p/s
beli fone baru ngan die,
die pun sebab aku tukar fone baru
huhuhuhu
saje nak sama tarikh membeli
hahahaha

6 komentar:

Joe_Hans said...

bez gler.....

Anonymous said...

Dah itu minat akm...minat gilelah katakan..apa kata orang BATAK terlampau (Ntah pape punya perkataan yg x difahami maksudnya)...

tp.........

Satu je ingatan....

Jaga sidia bebaik...jgn sampai mudah tukar macam tukar2 hp k..

Daaa ikhlas ckp ni..huhuhh

*yOko* said...

aku-amboi2..beli henfon pun nak sme tarikh ye,bang!!!!muahaha..
adik manis-trime ksh psl henfon yg dipinjamkn tu..
ama-assalamuailaikum..
fara-awat hang ni...sweet ngat aih!!!=)
yana-beta terkilan ngan sikap tuan hamba yg menggelikn ini!!!!miahaha

hakimfaridzul said...

hahaha.ade je korunk kan!sje bikin kontroversi sikit!hahahaha

nadirah_nor said...

....

GhOsToNe said...

uisk..

ade blog jgk!

baguih2!!!

majulah blog tok uitm kedah!

jg hndset leklok!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets