17 Greyson Michael pesaing baru Justin Bieber?

Whoa. Salam semua. Mari saya khabarkan kepada anda bahawa Justin Bieber sudah ada pesaing! Rambut ala-ala sama! Muka baby-baby! Comel. Kanak-kanak lagi iaitu 12 tahun! 6th grader di Scheyenne Middle School, Edmond, Oklahoma! Secara langsung, saya bawakan kepada anda : Greyson Michael! bahahahaha

vs

Saya merasakan Greyson Michael ini akan meletup tak lama lagi! Berbakat! He got talent! Walaupun suara dia tak la sekiut Justin Bieber, tapi dia ada bakat bermain piano dengan baik sekali! Suara yang sedap hingga menjilat jari! ahahahaha


Ramai artis-artis diluar sana telah "warn" kat Justin Bieber! Ahahahaha. Antaranya Ellen, Ashton Kutcher, Ryan Seacrest dan ramai lagi! Mereka percaya bahawa kanak-kanak ini akan menandingi Justin tak lama lagi! Mungkinkah?






Greyson juga muncul di front page yahoo!!! Hebat! Kagum juga dengan kanak-kanak ini!

Mari, kita tinjau apa yang hebat tentang Greyson Michael ni! Jom! Mari kita terjah Youtube yang memaparkan video rakaman Greyson ketika di rumah dan di audition (nyanyi lagu Paparazzi) yang telah menaikkan nama dia!



Suka? Anda juga boleh join fan page kanak-kanak ini di Faceebook! 10 000 fans kurang 36 hours! Hebat! Klik ini untuk ke fanpage! Wah, dah macam promosi la pulak! Ah, layan je la~

nota kaki busuk 1 : saya tetap sokong Justin Bieber! bahahahahahaha
nota kaki busuk 2 : ini dan itu review tentang Greyson Michael! (klik ini & itu untuk   selanjutnya)

17 komentar:

DOLCEshasha said...

Justin Bieber and always him -______-

my.name.is.shashya said...

dier tak chumel lah!!!!!

hans said...

mula2 aku ingat yg nyanyi lagu Baby tu perempuan
rupa2 justin bieber n dia lelaki
hahaha

my.name.is.shashya said...

dier tak chumel lah!!!!!

kenwooi said...

wow another talent! =)

BeaN MorENo said...

justin bieber lagi comel ooops

dya said...

suara dia lagi matured dr justin bieber la..
aku suka ^^

*yOko* said...

no one can beat my Bieber,wokeyh!!!
hahaha...
:D

kk said...

uiyoooo suka dengar lagu justin bieber hehehe

helena's said...

cikhel tetap pilih justin biebier!baby baby..haha best gila..

pipiMuncet said...

sorry lama tak lepak sini hehe.
justin bibir ni cm bapuks je. haha




^big hugS^

jane said...

ALWAYS HANSOME IN MEART

LALALALALLALA~

nabilah_2908 said...

hrumm...even dia tk se cute justin...tp suara dia...not bad gak..dgr la gak suara lelaki..

if justin...org confius..dia ni laki or perempuan...heheh.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

Jard The Great said...

hehe.. amik bakat dari kalangan kanak2 la terbaik..

evaa said...

mane chatbox? -_-

saye tak suke justin bieber!
asal sume suke die?
-_-

kawie2020 said...

dua2nya kawie x kenal... hehehehehhehe.....

Nadia Aris said...

Suara Justin Bieber lagi comel. Serak2 :)

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets