15 Ketibaan saya di French Open masih samar!

Whoa. Salam semua. Sebelum apa-apa, saya nak tadah tangan ucap Alhamdulillah. Akhirnya, saya selamat sampai di bumi Sungai Petani. Terima kasih kepada sesiapa yang mendoakan saya! Anda terbaik! hehehehe. Hati meronta-ronta nak ngadap tv tonton French Open yang dah masuk pusingan ketiga dan keempat! Saya mahu tiba di Perancis!!!! Maaf, sedikit emosi!
Hari isnin ni dah mula kelas untuk sem 3, semester terakhir saya untuk asasi undang-undang. Doakan saya berjaya ye. Dengar cerita payah sikit semester ketiga ni. Dengar kata je, saya harap tak la sesusah mana. Yang penting, diri sendiri, kalau dah gaya belajar masih macam last sem, gamaknya, entri post saya akan berkisar tentang susah dan payah je la.hahahaha


Malam ni, saya masih tak sempat nak berblogwalking blog anda, tunggu ye saya sempat kemas dan punggah semula barang-barang yang bersepah ni! Banyak! Nak snap gambar malu rasanya~hahahaha

Sudah, sampai disini sahaja. Sila baca pesanan yang banyak dari saya! Jom roomate, selamat berkemas kepada pelajar asasi undang-undang UiTM!!!


p/s : 
  1. Masuk universiti ni, saya kena kurangkan blogwalking sebab nak jaga limit broadband!
  2. Wireless UiTM lembab sangat!
  3. Saya nak sangat tengok final French Open! 
  4. Saya sokong Roger Federer, Maria Sharapova, Justine Henin dan Fernando Verdasco!
  5. Terima kasih sebab masih jenguk blog picisan ini!
  6. Ada rakan cakap, blog ini lebih best digunakan perkataan AKU untuk kata ganti nama diri saya!






hakimfaridzul

15 komentar:

en.pj0wl said...

..lots of luck!!

jfook said...

All the best!

DOLCEshasha said...

jumpa kat court : )

byk belajaq ye hakim sem3 nih .

Anonymous said...

study jgn x study...All the best!!!

MOHD AMIR MORAD said...

see u in court...badminton....

http://amirkomeng.blogspot.com/

helena's said...

tenis lagi..ta suke!!!sebab tenis cikhel selalu tak dpt tgk tv!

hakimfaridzul said...

en. pjowl : u too pjol!!!

hakimfaridzul said...

jfook : thanx!

hakimfaridzul said...

shasha : ye2, sem ni mesti banyak belajar~

hak3

hakimfaridzul said...

anonymous : thanx bu!

hakimfaridzul said...

amir : court badminton tak minat ar..

court tennis boleh ar~

hakimfaridzul said...

helena : ahahahaha, padan muka cik hel!

agagagaga

can ili be akmal? said...

arena tennis ni ada best dan kelakarnya

jo wilfried tsonga muka cam muhammad ali the boxer

maria sharapova bising gila kat tennis court bila tgh main tennis.haha. memang tensen bila dengar dia "uh!" "uh"..setiap kali dia pukul bola tennis.

can ili be akmal? said...

arena tennis ni ada best dan kelakarnya

jo wilfried tsonga muka cam muhammad ali the boxer

maria sharapova bising gila kat tennis court bila tgh main tennis.haha. memang tensen bila dengar dia "uh!" "uh"..setiap kali dia pukul bola tennis.

asna ashraff said...

haha

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets