15 Cara mengupdate blog paling ideal untuk pelajar universiti.

Whoa. Salam semua! Ini adalah entri khusus untuk siswa dan siswi! Yang dah kerja pun saya rasa sesuai la juga. Yang mak-mak pun nak baca? Boleh-boleh, apa salahnya, sekadar ingin berkongsi cerita dan pendapat sahaja. Memulakan entri kali ni, biar saya bagi soalan untuk anda.

Adakah anda blogger tegar? Adakah satu kemestiaan untuk mengupdate blog setiap hari untuk kepuasan diri atau sekadar ingin menunjuk-nunjuk bahawa anda juga ada blog? Semua jawapan ya? Bagus, sila teruskan bacaan anda.


Kalau nak di kategorikan saya sekarang ini, saya kira, saya adalah peminat blog sahaja. Belum lagi berganjak untuk mengubah diri menjadi blogger tegar! Faham! Belum lagi! Mungkin, anda boleh panggil Helena, Kakinakl, Bean, Redmummy, Joegrimjoe dan yang lain-lain sebagai blogger tegar sebab at least, ada 2 entri di hupdate setiap hari!

Keadaan sekarang semakin mendesak di sebabkan assigment yang sudah memperlihatkan diri! Jadi, untuk menghupdate blog secara berkesan. Anda boleh mendapatkan gadjet yang bagus, untuk menaip entri tanpa membawa laptop dan notebook!

Ini dia, lihat gambar di bawah dan jika anda ingin selalu mengupdate blog, sila dapatkan gadjet seumpama ini sebab ia akan menjimatkan masa, mengenyangkan menyenangkan anda, dan mudah di bawa ke hulu mahupun kehilir! Saya sudah dapatkan satu! Anda bila lagi! Cool! Macam diary! Senang nak manage hidup kat universiti ni! Diary dan segala notebook dah boleh campak jauh-jauh!

Maaf, ini entri merepek dan bercelaru! Kecelaruan minda telah berlaku di sebabkan kejutan assignment pertama yang gilosh dan shushah! Akan datang, saya janji untuk berikan info di setiap entri, bukan sekadar membebel tak tentu pasal dan bazirkan masa depan handphone atau laptop demi blog! Sharing is caring, nak sharing pun, biar la yang bermanfaat kan? Tak la dok merepek je. Adios! zzZZzzZZ.


Mari tukar profile picture kepada ini sebagai sokongan kepada Palestin!!!


hakimfaridzul


15 komentar:

en.pj0wl said...

*..berlaku kecelaruan minda..
*..promote nampak..
*..blogger tegarkah..

yuyuEyuliAnayusOf said...

x sampai tahap blogger tegar! hehe

balqis said...

sy tkde duit. ha3.

MangkOk cHenTa ♂ said...

wooo.....
aku x ske update belog kalo da msok u..
suke meronggeng je..

hakimfaridzul said...

pjowl : amboi2!!!!

agagagaga

hakimfaridzul said...

yuyu : saya juga!

wink2!

hakimfaridzul said...

balqis : saya juga tak de duit.

alhamdulillah, rezeki lebih~

hehehehehe

Hizami Rahim said...

ahha.
aku tetap update blog sedaya-upaya.

hakimfaridzul said...

mangkok chenta : owh, kaki ronggeng la nih???

ahahahaha

Anonymous said...

amboi2....ckp jelah dah beli hp baru...! ni kira promotelah ye...hehehe

kak ina kl said...

nak beli laptop dan hp tu rasanya belum boleh kot? kamu dah beli ek hp tu..ataupun tengah berangan nak beli.

wah ..seronok bila kamu kata auntie ni blogger tegar..tapi taklah setegar seorg blogger tu sampai 20 N3 sehari..dashyat tu..

*yOko* said...

bongkak btul kau ey????
wakakkaa...

dunspeak♥ said...

bukan blogger tegar~hakss

DOLCEshasha said...

wekk ! menunjuk fn doe !
-..-

senandung semalam said...

xde duet kot...ahhahhah...btw,bpe hrge nye...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets