14 Laman sosial 1Malaysia.com baru dilancarkan kepada umum.

Salam semua. Laman sosial 1Malaysia.com sudah dilancarkan kepada umum. Dengan fungsi yang mudah dan pelbagai, anda kini mampu mengetepikan Facebook dan terus menggunakan 1Malaysia.com. Kini ia merupakan sebuah laman jaringan sosial khususya rakyat Malaysia! Mudah dan ringkas! Lebih tepat jika aku boleh katakan sama tidak banyak bezanya berbanding Facebook. Cuma ini mungkin buatan Malaysia! Hahahahaha. Sedikit screen shot dari 1Malaysia.com.

1Malaysia.com untuk rakyat Malaysia

Sedikit info tambahan dari sumber amanz.my :

Laman 1Malaysia.com sebelum ini merupakan salah satu blog, yang membincangkan pasal Malaysia, namun begitu, pemiliknya telah mengubah konsep dan segalanya pada laman tersebut kepada konsep laman sosial. Dalam tempoh kurang sehari dilancarkan, lebih daripada 113 orang pengguna telah berdaftar (sehingga artikel ini ditulis), dan angka tersebut meningkat dengan amat pantas sekali.
1Malaysia.com turut sama membawakan pelbagai fungsi sosial, daripada fungsi blog, forum, acara, video dan banyak lagi diintegrasikan bersama padanya. Penggunaan nama domain 1Malaysia.com juga dijangka akan berjaya menarik minat ramai pengguna, selain memudahkan mereka mengingatinya memandangkan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Mohd Najib menggunakan domain seumpamanya, iaitu 1Malaysia.com.my.]

Boleh ke sini untuk mendaftar 1Malaysia.com! Selamat mencuba kawan-kawan! Jom kita pakat ajak rakyat Malaysia semua tinggalkan Facebook dan beralih kepada 1Malaysia.com! Dahulukan barangan dan laman web buatan Malaysia beb! Hahahahahaha

14 komentar:

apisv2 said...

nice 1

syAzAnA said...

wei, jom add aku... hehe

syazana nazri

amalinutt said...

haha
aku nak join !

cik fara said...

motif sngt kan ko
kol mak semate2 soh add fren
haha

nas said...

menarik...ko dah ader ea? aku xminat kot sbb kalau banyak sgt social networking..pening kpale aku nk pilih..erk..nape blog ko dipanggil si cepit?

bardboo said...

alternatif br slain fb nie..

Jom Lawat Blog Bardboo

dhyra.com said...

layout profile same je mcm fb..
Internet, Technology, Lifestyle, Health, Blog, Computer, Cellphone, Software, Social Network, Web, Media, Gadget, Security

naqib Ismail said...

Ni Hakim bukan? Salah satu pendaftar awal 1malaysia.com ketika ia baru dilancarkan. Betul?

Terima kasih kami ucapkan dikepada encik Hakim kerana membantu kami menghangatkan 1malaysia.com.

Saya selaku salah satu moderator ingin meminta maaf kerana server kami buat sementara waktu mengalami sedikit masalah. Harap bertemu lagi bila website sudah UP!

radin fadli said...

ada orang yang dah join?macam best jep =)

Anonymous said...

CM NER MAU REGISTER NIE ASYIK SALAH JERKK.YANG PROFILE ADRESS 2 MAU TAIP PER..

Anonymous said...

MCM MNER MAU REGITER NIE..
YANG PROFILE ADREES 2 ASYIKK SLH JERR..
HAAIHH..
FENING2..

Heidi Shafiq said...

wahh.. pe lagi.. bleh sign up la arini.. :)

Anonymous said...

lagi best http://www.warung.my

minah said...

(http://www.warung.my ok berbanding kawanlah.com disana banyak penipuan!!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets