12 Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) Gambar - Malam tayangan perdana Hantu Kak Limah Balik Rumah.

(Gambar) Sejak perasmian Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) hari tu. Memang semua event sejak belakangan ni buat dekat situ! Sehinggakan malam tadi, tayangan perdana Hantu Kak Limah Balik Rumah bersama Naib Canselor Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar malam semalam pun buat disitu! Merasa gak masuk dewan konvo yang baru menggantikan Dewan Seri Budiman yang dah lama digunakan tu. Cantik! Tersergam indah! Layan dulu gambar Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) UiTM.

 Bahagian Dalam Dewan Agong Tuanku Canselor 


 Sekitar Dalam Dewan Agong Tuanku Canselor

Muka teruja nak tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah!

Aku cuba browse kat internet lebih untuk dapatkan gambar luar, dalam dan depan Bangunan Dewan Agong Tuanku Canselor dan aku jumpa blog pelajar ini yang memang dah round habis satu dewan untuk ambil gambar! Gambar berikut aku kredit kepada http://rjrul.blogspot.com/ Layan gambar yang dia dah tangkap ni :

 Pentas Utama


Pandangan Sisi Dewan

 Bahagian Dalam Dewan

Bahagian Hadapan Dewan

Teruja habis kan dengan dewan baru ni! Bagus Naib Canselor kami ni! Ada juga masa diluangkan untuk bersama-sama pelajar menonton wayang! :) Page beliau pun dah hampir 31 ribu orang like! Beliau ni mudah didekati melalui Facebook! Segala comment, usul dan lain-lain cadangan memang akan segera di pantau dan di ambil tindakan. Syabar Dato'! Berjiwa pelajar! Bak kata Azwan Ali "Kau hado???? UiTM je ada. keh keh keh. Boleh like page beliau untuk berinteraksi! klik [ini]

12 komentar:

nabila faryzza said...

wahh! besarnya dewan niii!! rugi je tak pergi semalam.

Miss Ayumi said...

wau.. besaunye dewan ni. tak sabau nak kombokesen kat sini!! weehooww~

suffer8zine said...

wahhh besar betul

Terkini : 700 Ribu Kondom Hilang

::cikjuju::◕‿◕ said...

waaaa...haah la rugi la plak tak pergi semalam...aiseh!!

suzie said...

menakjubkn bile masuk dlm dwn 2...jwb test td bknnye fokus nk jwb soaln..lbh fokus kt feature2 dlm dwn 2...CANTIK!! AMAZING!!!

Firdaus said...

perghh...dahsyat giler..thun dpn bru dpt merasa kot..haha.. btw nice blog brotha' :D

taz said...

pinjam gambar :)

Anna King said...

nk pinjam gambar yee.. nanti i backlink ur blog.. tQ ^^

Anonymous said...

aku ada final exam kat c2..

Anonymous said...

best gle dewan ni..x sempat nk merasa..dolu2 konvo kt dsb je

Anonymous said...

Uwaaa...waaaa...time aku konvo dulu. tak siap lagi dewan ni.

Teha Nur Fateha said...

cantiknye! sedih x sempat guna dewan ni utk konvo.hari tu ms kt shah alam tgh buat lg dewan ni.ni nnt aku dah tak konvo kat sini sbb kne konvo kt uitm dungun.huwaaa! harap2 uitm tukar blk konvo kt shah alam..leh jmpe geng lama..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets