9 Harga iPad 2 di Malaysia.

(Harga iPad 2 di Malaysia) iPad 2 dijangka berada di Malaysia dalam bulan Ogos nanti. Sumpah, aku memang tak sabar nak dapatkan satu. Sejak aku tengok kakred melayan iPad dengan anak-anaknya dalam blog dia, memang aku teruja habis nak tahu pasal iPad ni! Dan aim aku semester ni seperti biasa iaitu tukar handphone aku tangguhkan ke sem hadapan sebab duit nak kumpul beli iPad! Bawah merupakan harga (price list) iPad 2 di Malaysia kelak!


iPad 2 dengan Wi-Fi
• $499: 16GB (RM1714)
• $599: 32GB (RM2057)
• $699: 64GB (RM2400)
iPad 2 dengan Wi-Fi + 3G
• $629: 16GB (RM2160)
• $729: 32GB (RM2500)
• $829: 64GB (RM2848)
Dah gatal dah tangan aku nak merasa iPad 2 ni! Hehehehehe

9 komentar:

izzah said...

nak jugak pitt!!!!
;)

Anonymous said...

bukan ikut harga lama ke? eg. 16g wifi = rm1549.....tak boleh direct conversion..
ipad murah di m'sia sbb sampai lambat

kelkid said...

dah macam trend dah ipad ni..dulu sebelum keluar ipad x pula gigit bibir nak kat gadget tablet gini

DOLCEshasha said...

oke tggu main ko nye dulu. hehe

sayabudaksilat said...

boleh tahan juga harganya..tp mmg sesuai dengan kecanggihannya...

kendra said...

Ogos?

Lama lagi eh....

FANA said...

wah! nak kumpul duit la mcm ni!

Anonymous said...

berganda dari iPad sebelumnye..

Anonymous said...

hye....who wants ipad2 16gb wifi at RM1450...kindly do contact@email me at mr.martwin@gmail.com....i'll contact u back later..thanks

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets