3 Video Miss Malaysia Pahang | Video Pondan | Video Bapok


Video Miss Malaysia Pahang | Video Pondan | Video Bapok. Seawal aku tonton video ni, memang aku terkedu habis. Like serious benda ni wujud di Malaysia? Like serious event ni ada dijalankan? Dan like serious siap ada Noraniza Idris nyanyi masa event ni? Support benda-benda macam ni? Biar betul? Seawal video aku dah jamin ni pondan sebab suara dah pecah habis! Layan dulu video ni, tengok sikit pondan Malaysia boleh lawan pondang Thailand tak!


Amacam? Cantik? Siap datin kau namanya! Aku ambik sedikit komen-komen di youtube berkenaan video Miss Malaysia Pahang ni! :

Bapok kedah dah ada suami?? Parents dia support dia?? Camne leh dpt gelaran Datin wahai bapok? Dah kahwin? Dah bersetubuh dgn si "suami"? Ceramah agama Nik Aziz, Ceramah Anuar kena serebu, ni tak pulak??? Malaysia nak jadi cam Thai??

3 komentar:

ema サニ said...

what a shame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! urghhh! rasa tercabar ak tgk

DanieL AdiE said...

video nie dh lame ade kat utube la..

syzwnsrwk said...

FAIL -.-

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets