3 Majlis Meraikan Cinta Jamel dan Farah

Hello peeps! 2 weeks without any entry... Busy sebab aku sibuk meraikan cinta. Tolong apa yang patut. Jangan salah anggap meraikan cinta tu ape, just majlis perkahwinan tapi kita kasi nama dia rare sikit. "meraikan cinta" nice kan? Nak cerita panjang boleh, tapi next entry! Banyak sangat nak cerita. From A-Z! Promise aku akan cover event ni sebaik mungkin! Update entry banyak-banyak sebagai hadiah kahwin! Boleh? So, for the mean time, kasi layan mata tengok gambar sepanjang majlis berlangsung! 











**more updates and photos coming soon**

3 komentar:

MEDIHA OMAR said...

Such a lovely wedding! Comel-comel flower girl dia :)

qilamahadi said...

mana gambar awak nyaaaa

Buat Duit Internet said...

Pehhh.. Gempak seh.. Camne bro tangkap gambar? Nampak old skool der.. Saya ZERO pasal snap shot ni.. Guna lens spesel ke? Aishh.. Nak tau ler..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets