17 Gambar - Gambar Rusuhan London 2011

Gambar rusuhan London 2011 yang aku browse di seluruh laman web dunia. Menarik untuk dikongsikan bersama. Yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan tauladan. Beringatlah, lebih banyak keburukan berbanding kebaikan merusuh ni. Rakyat Malaysia, celik lah mata anda!





















p/s : doa-doalah rakyat dan pelajar Malaysia di London selamat sejahtera. Kesian dengan rakan teman aku yang dirompak semalam.

**gambar akan diupdate dari semasa ke semasa**

17 komentar:

penaberkala said...

tu dia, siap bakar-bakar segala bagai
kesian orang-orang yg tak bersalah dan berdosa

syasya said...

ya..sgt kesian kepada yg dirompak tu..=( hurm ape la nk jd dengan dunia. semoga umat Islam dilindungi Allah.Amin

nas said...

haaa
amek kau london
da jadi huru hara
kesian kat penuntut malaysia yang patah rahang n kne rompak

roha said...

dahsyat bencana yang manusia buat ni. habis harta benda jiwa. harap2 la benda macam ni takkan berlaku di Malaysia.

SyazwanSarawak said...

dah tengok kat tivi tiga tempoh hari. dasyat =_=

Cik Mon Kiera said...

gila betul ape berlaku sekarang. bukan kat london pon seluruh dunia ade aje bencana yang berlaku. london negara maju macam ni pon boleh terjadi perkara camni.

Firdaus said...

sumpah lagi teruk dri Bersh 2.0!! :/

hakimfaridzul said...

@penaberkala tau takpe.. sighhhh...

hakimfaridzul said...

@syasya amin.... :)

hakimfaridzul said...

@nas tu lah, kesian budak tuh.kawan semrsm dengan best fren aku tuh...

hakimfaridzul said...

@roha hari tu, benda macam ni dah berlaku kat Malaysia... banyak keburukkan dia... insyaallah takkan berlaku lagi...

hakimfaridzul said...

@SyazwanSarawak memang dahsyat.dahsyat giler! siap terbakar bangunan semua...

hakimfaridzul said...

@Cik Mon Kiera tu lah, London yang gah pun boleh macam ni....

hakimfaridzul said...

@Firdaus memang lagi teruk!!!! sangat!!!!

Anonymous said...

kesiannnn.....bincang la

Anonymous said...

kesian...bincang la !!!

vi nam said...

(ReminKat London nowadays is the middle of chaos, all caused when a 29-year-old taxi driver shot dead by police during the arrest process. Violence broke out in the suburbs Tottenham following the shooting.

It is not safe it if you want my roads out there now nie. Listen boy said Malaysia is to be robbery to buy their way juadaha breaking, adeiiiii Posted tue boy. That he survived at ye.

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets