5 Selamat tinggal 19 tahun. Alhamdulillah 20 tahun.

Salam semua. Lama tak update entri. Last 2 entri form the gegirl. tu kira invited writers kat blog aku ni. Ye la, since hujung Ramadhan, sampailah dah nak habis Syawal ni baru aku muncul. Ni pun curi-curi masa update selepas siap assignment jam 4.05 pagi. So, rasanya tak lambat nak ucap salam aidilfitri. Maaf zahir dan batin. Maaf kan salah silap. Terkasar bahasa, gurau tak kena tempat dan sebagainya. 


Oh ye, masa entri ni dipublish, alhamdulillah. Umur 19 selamat bertukar 20 tahun. Perjalanan hidup yang tak seberapa ni mencecah angka 20. Syukur pada Allah sebab bagi peluang nak rasa umur 20 tahun hidup dimuka bumi. Masih gigih teruskan hidup dan mengembara atas dunia ni. 

Alhamdulillah juga, 20 tahun yang singkat ni dah banyak pengalaman pahit manis, pedih jerih, gembira senyum aku lalui. Berkawan, bermusuh, tak bertegur dan banyak lagi InsyaAllah mematangkan aku dari hari ke hari. Pengalaman hidup ni subjektif. Warna warni. Terima kasih untuk semua itu kawan, teman, sahabat, keluarga, manusia sekeliling.

Wish list birthday, rasanya tak perlu, cukup aku dah tweet hari tu. Tapi aku teringin benar nak tengok final tennis ATP Malaysia. :) ya Allah, makbulkanlah permintaan aku ni. ;)

p/s : saya bukan lagi budak belasan tahun! im 20 sistah brotah! :)

5 komentar:

KuNanGKuNanG said...

slmt hari lahir..moga bahgia slalu disamping org2 tersayang..:)

Lelaki Ini said...

adeyh2..
aku dah 22..
takutnya makin tua!

Rapunzel Cikilolo said...

selamat hari jadi :)

qilamahadi said...

untunglaa da duapuloh

hafiz hafizol said...

muda lagi ko rupenyeee...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets