3 Singgah raya di belog si cepit.

Assalamualaikum semua! Haa jawab cepat, tak jawab nanti doce. Hikhikhik v(^.^)v

Fuhh fuhh banyak nau habuk kat blog si cepit ni. *Cekak pinggang, pegang bulu ayam*

Ekceli si cepit sekarang bizi. Bizi ape? Macam-macam dia bizi. Bizi beraye, bizi kutip duit raye dan yang paling penting die bizi study kat UiTM di hatiku. Almaklumlah, sem baru kan dah mula untuk bebudak degree, tu yang die bizi sikit tuh. So sempena masih lagi mood aidilfitri yang mulia ni, maapkan lah die okeh.

Haa mesti uolls tertanya-tanya kite sape kan? Kite ni bukanlah sesape ekceli. Kite on lappy, tetibe ada dekat homepage blogger. Orang kate peluang keemasan ni boleh dapat sekali-sekala je, ape lagi kite pun curik la peluang keemasan ni untuk curik-curik update blog si cepit ni. ( Itupun kalau pecaye la =P )

Okeh la uolls kite takleh lelama sangat ni kang kantoi dengan si cepit habis kite kene marah dengan die. Kang kalau die marah, kite tak dapat duit ghaye. Sobsobsob.

Eh jap jap dah alang² update ni kan kite nak bagitau tak lama lagi kite nak final dah, doa-doakan lah kite dapat DL and pandai macam abang cepit taw. Dah alang² doa kan kite tu doakan lah abang cepit sekali ye. Hikhik.

P/S : Maapkan kite sebab datang tanpa diundang dan TERbuat macam belog sendiri pulak. Nanti kalau ada peluang keemasan, kite datang lagi lepastu kite cecuri update okeh. Byebyeeee! ^.^


By, 
The Gegirl ( ​^.^ʃƪ)

3 komentar:

Lelaki Ini said...

hahhaa..
abg cepit mana???

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selamat hari raya maaf zahir batin ye si cepit :)

kureen@hotmail.com said...

Singgah beraya kat sini...;-) Selamat Hari Raya!!! DL candidate ni good luck n success alwizz.

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets