7 To blog or not to blog.

Salam. Sebaris ayat, dua baris, sepatah... *tekan butang delete* Blur. Kosong. Taip lagi... Cuba hubungkan apa jua perkataan yang bagus dan baik untuk sebuah entri. Tapi, tekan delete semula. *tekan backspace* tekan tak nak stop.Tekan lama-lama sebab rasa otak dan idea tak selari. Kucar kacir.


Kalau dah lama sangat tak update entri. Momentum tu dah hilang. Kelaut. Jauh tersasar. Cuba dapatkan semula, tapi sudah pasti ambil masa. Doakan momentum blogging saya kembali. Kembali untuk memeriahkan lagi industri blog negara. 

Doakan juga ayah saya sehat sejahtera... Ayah saya admitted di hospital... Doa anda saya butuhkan. :)

7 komentar:

FARIZ RAZALI said...

HAKIM U CAN DO IT..!! hehee.. wei ayah ko sakit ker?? aku doakan dia pulih seperti sedia kala.. byk2 bersabar yek.. amin..

zikeryhassan said...

Take ur time dude.

fathiahRAIHANA said...

Hohoo betui betui . dah lama tak hupdate tetiba jadi blurr sat bila dok depan komptr nie -,-
insyaAllah, moga ayah anda makin sihat ye ^^

hakimfaridzul said...

@FARIZ RAZALIthanx fariz! :)

hakimfaridzul said...

@zikeryhassanyeah! i will! tq zikery!

hakimfaridzul said...

@fathiahRAIHANAkita serupa...lalalalal :)

BeaN MorENo said...

cool je

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets