3 hoolllla!!!

tak sabar nak cuti 24 april ni hingga 29 april...ade pertandingan debat piala uiam sekolah-sekolah menengah seluruh malaysia 2009..nak tengok junior perform..kalau last year aku sampai semifinal!!this year mesti final..doakan kejayaan mrsm pontian k..aku dtg ni atas tanggungjawab sebagai ex-student yg masih nak beberbakti ngan mrsm..kira aku ni budak baik la...hahaha...yang penting aku nak sangat team aku jumpe MCKK coz last year aku kalah ngan MCKK kat semifinal!cis...one more step to final tu...rugi gile..kalau kalahbetul2 tak pe..ni..pergh!!!kalah juri 4-3...margain 2..sikit tu..tipis..papepun...aku bangga ngan kawan aku sorunk ni(MUHAMMAD SYAFIQ BIN SAMSUDDIN)now blaja kat UTP..die berjaya kalahkan AFFENDI buat pertama kali!!!hahaha..kalau nak tau..debater MCKK ni dah berape kali jadi pembahas terbaik keseluruhan n final piala uiam..n mybe blum ade debater sekolah lain yg pernah kalahkan die untuk tittle "pembahas terbaik"...hahaha..actly,time tu tak sangka dapat sampai stage semifinal!!huhuhu..target sampai octofinal jew..coach pun tak sangka!!ye la..mase pusingan kalah mati tu...lawan semua sekolah yang ade name n hebat2..contohnye..TENGKU KURDSIAH COLLEGE, SBPI GOMBAK(johan 2006), n SMAP LABU(sekolah ni pernah kalahkan team aku time form 3 dulu!!)yes, dapat kalahkan balik!!hahah..ok la..sampai sini je nak tulis..sakit perut hari ni...dari semalam..tapi relax je..tak de pape kowt...

wasalam..^^

3 komentar:

Fa[iez] said...

ceh sibuk je nk tgk debat...
haha...
skati ko la...

ha folow blog aku plak...

fiqOo said...

wow syafiq kat utp ke?
hebat2..
:)

muhammad syafiq samsuddin said...

haha betol kate faiz... sebok je nak debat...
8tually sedey tak leh pg...hehe

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets