5 sepi nye blog nih..

em...nape ni..aku dah tak de mood nak tulis blog time kat uitm..dulu mase kat umah, dah janji ngan diri sendiri yg at least akn ade 3 blog every week..banyak benda nak share actlt but im so tired n mcm bosan pown ade gaks..so far..aku study ok je..assingment dah dapat n dah start buat research n kumpul bahan2..even kena hantar time september nanti..for me..baik cari n sedia awal2 sebelum lebey banyak keje2 yg amat banyak pas ni kan??rite??kawan??aku ade sorunk kawan baik aku time aku form 1 till now..tapi kat sini aku tak brape closed ngan die la..mybe sebab class berbeza n bilik jauh kowt..but, if we get time..we will enjoy together..shopping, hanging around,eating n sport..hm..kawan2 yg lain so far ok n fine..my roomate aku pown ok.sporting gile..like it very2 much!
nak share la ni bout presentation hari ni..in my opinion..my group is the worst than others.bukan la aku suke menunding jari kat org kan??but if tat ur job, so?done it at the time n make sure it is a quality work.rite?bukan main buat n bising2 kat orn kate part org tak siap.padahal part sendiri tak siap.tak baik kan pointed kat org??but please la..kalau responsible n tau malu..kalau nak marah2 or bising2 kat org..make sure ur work is a quality work k..tak tau malu kew??huh..ntah la..dah la sesedap hati arah2 org??gile diva la..agak2 la pown kan??em..emosi gile..ye la..i've done my part very well wat??dah la..mls pikir..n bcoz og that thing..aku mcm moody gle hari ni..geram ar...
k la..banyak sangat nak share but im very2 tired..ye la..mane tak nye..habis main tennis..aku berlari naik bilik yg kat tingkat empat n kelam kabut siap nak gi makan.alih2 pas maghrib..then aku ade kwn aku ni..namenye haris..die tunggu la aku memandangkan yg lain dah gi kedai makan dulu..after aku siap gile cepat n kelam kabut, die kate kita gi pas maghrib la.then i said ok la..smayang dulu kan??n after habis smayang..on our way to tat rstrnt, terserempak ngan die org tuh..then merajuk coz haris tak makan ngan die org..pergh???mcm pe la sangat??pelik ar..nak merajuk2..geli dowh..benda simple jek..nway, thanx haris coz tunggu aku ek..banyak kali dah ko temankan aku gi makan n anything la..huhuhu...
nak off lappy ni..nak tido..insyaallah..if i got another time, i'll wrote another blog...
wasalam...

5 komentar:

..:$wEet+soUr+biTteR+saLty=MEMORIES!!::.. said...

haris??dlu dy ex atdi kew??
haha..sengal..
mcm sorg jew haris ky dunie nih..
spe kwn ko yg tyme f1 tuh??law ak knl..
kem slm eh..
hehe

Anonymous said...

yup!!!
Mmg sepi lah tmbahan pulak dah x de
lagu favourite awak....

hakimfaridzul said...

yup...haris ex-atdi time form 1,2 n 3..kenal kan??he had said bout u before tis..he asked me whether i know u or not..

hakimfaridzul said...

lagu favourite??mean??halo by beyonce??izzi???

$wEetheArt..<3 said...

kem slm le kt haris tuh,k!
ko pn gudluck kt sne!
chaiyok2!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets