5 seronoknye hari ni...



aqim n haziq


khairul n fariz


ayie n khairul

all of us...

haris n me...


hari ni kuar ngan kwn2 gi tengok transformers kat sunway carnival mall pulau pinang...best giler but penat coz aku drive pergi n balik!!!geram je ngan haris..ade lesen tapi tak mau bawak kete..simpan je la lesen tu..tunggu dah expired baru gune!!!hahahaha...hm...mcm2 hal berlaku hari ni...

  1. tengok wayang kat gsc
  2. tingkap kete rosak
  3. beli tali pinggang kat pdi
  4. beli bola tennis us open no 1
  5. tengok2 racket babolat!!minat gler..
  6. mkn kat rasa mas
  7. teman fariz beli jacket kat top fashion
  8. isi minyak kat caltex
  9. gaduh2 nak gi makan
  10. withdraw duit
  11. jalan2
  12. masuk kedai body glove, royal sporting house, pdi, top fashion, parkson, adidas...n banyak lagi yg aku dah lupe coz penat...

ape2 pun best kuar ngan die org ni..smua kelakar n sporting habis!!!huhuhu..tak sabar nak gi jauh lagi..mybe gurney plaza or queensbay ke..hahaha...

nak cerita bout ape yg berlaku kat sane next blog ek..penat...nak study mtc 016 coz besok ade lecturer..so..nak tanye banyak soalan yg aku tak paham!!!huhuhu

5 komentar:

NuRuLmUnA said...

wah...copink hbis nmpak!!heheh...eh,muke khairul tu bile lme2 aku tgk,mak ai....!mcm anuar zain la....kih3..cute2! :p

izzati said...

PERGHHH...enjoy giler kowang..best siot..queensbay pn ok doe..tp jauh..nsihat aku..kalu nk g..jgn la g time owg nk g keja or blik keja..mmg sesak giler..best r kowang neyh..!!!

. .cenierA. . said...
This comment has been removed by the author.
. .cenierA. . said...

amboy..kmaen sronok..
niy yg ko xpat blek tu kn?
haha..
blek lgy besh lor.. =p

fara_D said...

salam,adik.
junior baru uitm kedah is it?

i go through ur blog once i saw u following mine.
thanks.

btw ur playing tennis too?
boleh lah game dengan akak nanti.
i am UiTM single's tennis player,
really hoping to see more juniors this sem,
sebab our stars semua dah pergi sambung degree,
most of them left for uitm shah alam sebab dorang semua part 6 last sem.

i hope to see more stars dekat court uitm kita tu.

;)

btw u r playing with (left, right or double-handed)..?

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets