2 ~aku blur giler ari ni~

.....

aku tak de semangat hari ni...
melangkah ke kuliah pun mcm terpakse...
senyum terpakse....
gelak terpakse...

aku masih tak dapat terima ayat2 kwn2 aku semalam..

nak pindah...
nak gi maktab...
parents suruh....
80-20...
ahad ni aku bagi kate putus...
ni demi mase depan aku...

memang depan die org aku ckp ok n tu adalah keputusan korunk semua..
korunk berhak nak pilih...
sapa lah aku....
tapi dalam mase yang same aku meratapi...
mungkin perpisahan yg bakal berlaku nanti...

aku baru je mengenali mereka semua...
dalam meniti kehidupan di uitm ini..
aku merasakan aku telah jumpe geng yg best n ceria...
yg boleh dibuat kwn...

tapi sekarang ni...
harapan....
aku sedih...
aku nak mengenali mereka lebih drpd sekarang ini...
.....

andai ini dah ditulis oleh ilahi...
aku terima walaupun perit...
mungkin ade hikmah di sebalik kejadian...
aku mengerti....
kadang2 jauh akan membuatkan kite lebih memahami dan menyayangi..
aku akan ingat korunk semua...

walaupun sebulan kita berkenalan..
namun kite je yg faham mcm mane akrabnye kite semua..
ye...aku akan terima perkara ni sedikit demi sedikit..
aku akan cuba menjalani kehidupan seterusnya dengan rakan2 yg lain..
persahabatan kita takkan putus disini..

tunggu aku pindah uitm shah alam nanti ek...yg kat KL...
nanti boleh jumpe weekend..
aku redha n sabar dengan ujian ini...

2 komentar:

kina said...

bangkitkan semangat..anda boleh..^^ cheer up :)

Anonymous said...

ler...
rileks..
kwn ade dimana2...
haha
-faiz

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets