5 kenape....

kenape aku rase

  • sunyi.....
  • sepi....
  • sendiri...

aku cuba nak gembira..tapi susah..
dugaan dtg kat aku tanpa henti...
mungkin ini ujian drpd yg esa..atau mungkin....

aku yg merasakan begini...
bermonolog sendiri...
sepi tanpa sebab...
aku jujur..

hidup aku kosong...
empty...
nothing...
aku suke express syg aku..
tapi ade org salah menafsir dan
mengambil kesempatan...

aku ade syg kat sorunk ni...
syg sangat...
tapi aku takowt nak ckp..
bukan segan...
tapi aku takowt andai die tak mengerti maksudku..

tak pe...
selagi aku nampak die...
dengar suare...
aku akan terus cuba mengenali die...
memahami...
dan...
terus mengerti....

5 komentar:

Anonymous said...

citer r sket...
hehe
-faiz

BiNg said...

ei pakcik..
ko jatuh cinta kat siape ni??
erm...creta lah kat i...hehe

miss comel said...

jgn takut untuk meluah perasaan jika anda rasa anda yakin boleh memberikan kebahgaian buatnye.. lafazkan ia selagi masih berpeluang...

aimi said...

ellow buddy...jatuh cinta lagi..:)

jangan takut luahkan perasaan,dude...

believe in urself..~~

C@tErpiLeR said...

honey,who is the special one?haha...
Always love your loved ones & show them how you feel before it's too late.. You will never know when they will be gone from your embrace.. If you were given a time to bestow petals of everlasting compassion & love to your love ones, today is the day. Love them while they are still here...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets