2 ~mls nye nak update blog~

actly banyak nak cerita kat blog ni...

bout sedih..

bout gembira pun ade..

bercampur baur perasaan...

tak tau nak cerita sedih r gembira...

ok la..

bout sedih dulu la..
aku ade seorang kwn baik ni...
ye ar..
dah kate kwn baik..
so we share anything rite..
i mean probs...

die pernah janji yg die akan dengar probs aku n respond..
tapi...
aku sedih ar...
aku ade prob n aku ingat janji die yg die kate nak dengar prob aku...
but...
aku hantar msg berkali2...
try call..
hntr msg kat ym
myspace...
no respond...

aku ingat kan die busy r ade hal..
but die saje tak nak msg r angkat call aku...
damn...
die reply msg others...
answer msg others...

aku hntr msg kat die..
aku kate if aku ade dosa..
maafkan n tak pe..
aku takkan kacau ko lagi...

kalau dah org tak suke kat kite..
nak wat pe terhegeh2 kan??
aku pernah ckp..
aku ni selalu menghargai tapi jarang dihargai...
urm...
biar la..
aku ade bnyk lagi kwn2 lain.

yang gembira..
aku gi picnic hari ni...
huhuhu
kat lata bayu, sik, kedah...
huhuhu
gembira...
ngan cik lang...
syok hbs la...
sejuk...
gembira..
kenyang..
nanti aku upload gmbr kat air terjun tu la..

aku penat giler ni...
aku drive hari ni...
mandi..
wargh...
penat2
so...
mlm ni nak rehat la sikit...

2 komentar:

aimi said...

syoknye..chill ..:O

Aleeya said...

2 la...g sna xnk ajak ktorg...
or else we would be having fun together...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets