7 ~pencarian berakhir~



Finally...

after pencarian bertahun2 akhirnya family aku confirm nak pindah Shah Alam
kat

AMVERTON PARK, BUKIT KEMUNING GOLF AND COUNTRY CLUB
.......

aku happy coz

: aku dah tak yah nak memenatkan diri gi tengok2 umah contoh

: tak yah risau kalau rumah tak berkunci kat sane

: tak yah takut ngan penjenayah time kat sane

: kawalan sekuriti tip top

: dekat ngan golf and country club

: senang nak gi jejalan coz dekat ngan kay elle

: mybe leh tambah bnyk kwn kat Shah Alam

: umah tu lagi besar

: kejiranan aku international gile..
ade org US, SINGAPORE, TANZANIAN, TAIWAN n etc..


aku mybe pindah sane dalam hujung tahun ni or awal tahun depan...
tak sabar dowh..
i really love that house n that place...

so, aku happy sekarang...

im

~HAPPY~

7 komentar:

.rda. said...

kenapa dgn rumah before ni??

ghostnflowers said...

hahah.
enjoy bile bace nih.
mcm aku plak nak pindah.
hahhaa.
btw,
kalu ade awek lawa kt sane.
kenal2 la ngn aku.
huhuh.

hakimfaridzul said...

kwsn umah sekarang ni dah ramai k*l**g ar...
mlm bising n dah tak secure kowt aku rase..
so, better pindah..
huhuhuhu..

hakimfaridzul said...

for ghostnflowers...
ade2..
nanti balik u, aku promote kat ko eh..
hahaha..

Lady FS. said...

kasi gambar la pak cik . ipening make sure aku ada ;p

Lady FS. said...

opening maksud aku -_-

BiNg said...

hakim..ko pindah shah alam??cepat2 lah pindah..
blh dtg jumpe aq kt INTEC shah alam ni..^^

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets