5 geram!geram!geram!


hurm...
lame rasenye tak menulis blog ni..kali terakhir ketika my birthday..
busy
ngan
exam la, debat la, study la..
mcm2 ada~

hahahahaha..

ok!
fokus pada tajuk yg aku nak tulis ni...
aku ade speaking test for MUET hari isnin lepas...

so, suppose aku dah boleh balik after test pagi tuh!!!
but..aku jadi mengorbankan diri menunggu kat UiTM tu sampai jumaat semata2 untuk pergi
latihan debat berpusat kat UiTM Sri Iskandar..

but, malam jumaat tuh...
ade mangkuk ayun sekor ni...
ckp..
esok kita semua tak jadi pergi...
coz
HEP tak benarkan n ade beberape masalah lagi..

aku berangin ar...
ne taknye..
kalau tak jadi..ckp awal2..bukan last minute..

hello!!!
aku ngah cuti sem ni..
sepatutnye..
aku dah balik rumah okay!!!

nak tahu kenape tak jadi pergi??
sebab2 utama adalah pasal mangkuk tingkat yg berlagak hebat tuh!!!
ingat ko senior ko bagus??
excuse me!!!!
disebabkan die ade kelas hari ahad n isnin..
so bende tuh dicancelkan???
and semua pun terpakse dibatalkan..
kenape tak cancel name di sekor je??
ish!!!

citer ni panjang..so...
aku akan pisahkan ikut bab okay~
huhuhuhuhu...

5 komentar:

.rda. said...

i'm waiting for the next chapter pls!! haha. sumpah sy pun bengang sama itu mangkuk hayun. benci benci! siap kau next sem aku kasi penyepit baju! haha.

Anonymous said...

Simangkuk ayun tu patutnya bg senduk je pastu hempuk dia baru btul.

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

Aku pun bengang siot.... Tp nk wat cmna... da jd bnda mcm tu.,,,haha, kite terima apa org wata kat kita... biar org yg wat dapat ba;asan/.

Nina Aziz said...

siannyer korg...

Anonymous said...

Aritu pi penang best x?

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets