4 next part!!!


ni sambungan citer tak jadi ke UiTM Perak hari tuh...
hohohoho..

after aku diberitahu oleh Que
yg benda tu cancel..
malam tu gak aku citer kat teammate aku n Paan..
ape lagi..
berangin ar semua..

so,
malam tu ade selection for team debate english
so,
kite org gi terjah la semua yg ade kat B4 tuh..

jumpe mdm Lin...
story all those things and mcm2 la kite org ckp..
Fariz time tu dah semangat giler..
dah dapatkan lecturer yg nak follow lagi..
ishk2
kesian Fariz..

after tat..Mdm Lin tepon senior tuh suh dtg B4...
tnggu punye tunggu, die dtg...
hebat gak la lakonan kami semua untuk mencaras seterusnya menyingkirkan die..
hahaha..

TIBA-TIBA
mdm Lin suruh kite org lawan debat???
haiyooo!!
ish!!!

aku tnye la senior bagus tuh..
kite org lwn ko je la..
ok gak..
die tak nak..die ckp dulu mse die junior, die selalu dah berlatih..
OH MY GOD..
berlatih ke???
bagus giler!!!
wa3

then aku tanye..
ko pun lum confirm gi vc cup kan??
die dengan confident giler!!!
jawab!!
dengan tak tau malu nye!!!
"AKU DAH CONFIRM PERGI VC CUP LA"
oh my god!!!
memang wajib kalah la UiTM kedah selame ini~

kite org semua terkejut ngan statement die tuh!!
hahahah
ape lagi!!!
kenakan die!!!

mule2 tak cukup team..
then aku call Rda n Que.
tapi...
lagi bagus kita lawan org yg tak sedar diri tuh kan??
caras habis2 habisan..
biar padan muke..

aku pun plan la untuk berlakon..
hahaha..
tiba2, aku masuk aku ckp..
"mem, sorry, die org dtg lmbt lagi la..nak helping kwn angkat brng, itu la, ini la..
hahaha...

mdm pun percaye..then..
pelakon tambahan dtg, Paan ckp..
mdm, kita lwn siape yg ade je la..

hahaha..means..
aku, Mizi n Fariz satu team,
Paan, lagi sorang senior pre law yg aku dah lupe name n SENIOR berlagak bagus tuh!!!

hahahahaha...
yg penting, si bagus tuh siap tulis tajuk!!!!
GIGIH giler nak menang..
hahahaha...

tajuknye...
Malaysia Sudah Merdeka..
wa3

kite org wat biase2 je..coz nak prove yg si senior tuh berlagak je bagus!!!
caras die habis habisan time debat tuh!!!

padan muke die..
malu giler...

then dah habis..
wat alasan..kat mdm..
luper stucture debat la..itu la ini la..
kalau hebat sngt..takkan la luper??
btol??

~akan bersambung story nih~

4 komentar:

.rda. said...

bahaha. aku tak tahu pulak kau tipu mdm cakap kitorang tolong angkat barang segala. hebat hebat! haha. aku tak sabar nak lawan that senior! :)

Nina Aziz said...

hahaha...best gler plan korg...
saper la senior tu??

nadirah_nor said...

cpt smbong!!!
aku x sbr2 nk drg next story
*memang keypoh*

Aimi Nasruddin said...

omg! i so taw siape 'senior' tuh, and i mmg langsung xsuke die!

sile sambung story ni segera!

Kalao nak, nanti i buat blogpost jugak pasal dye, pasal i mmg drpd part 1 wlaupon satu kelas dgn dye, langsong xsuke..

And u guys debated way better than him, dont worrylah, hes not dat good, dye tu sembang je gebang..

And i dgr izzat offer dye jadik presiden klab debat, i was there when izzat offered him, and i think u guys kene do something to stop it..

eeeeeee aku mmg benci dielah

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets