14 sampai bile aku nak macam ni???


salam semua..
lame tak update blog ni..
sepi je..


hurm...
tak tau nak mule mcm mne..
aku rase, ramai yg ingat aku ni happy selalu..
ceria, have a great time n wat so ever yg gumbira kan??
yup, depan aku tunjuk yg aku happy n bahagia..
but dalam nih???
sape tau??

kisah hidup aku terlalu rahsia
sampaikan kdng2 aku menipu diri n org lain untuk tunjuk aku happy
perlu ke??
bg aku perlu n ntah la sampai bile aku nak meyimpan n trus menyimpan kisah hidup aku
ape yg aku lalui
ape yang aku rase

tak semua benda kita boleh cerita kat org kan???
aku penah ade kwn2 baik..
ade yg trus bersama aku sampai sekarang...
ade yg berlalu pergi sebab die org ckp
"ko pernah tipu aku, so nak buat ape kwn ngan ko"
aku ckp
aku cerita hal yg sebenarnye biar faham walaupun aku sakit mse nak cerita
mse nak bg tau hal sebenar
"ok, fine..dah takde rezeki aku nak jadi kwn ko kan???nak buat mcm mane??"

so, yg berlalu tetap berlalu
dan
menjadi kenangan dalam hidup aku sampai sekarang
ade yg bersama aku
cuba memahami n mengerti aku..
aku ucapkan thanx kat korunk!!!

FARIZ
AIZIM
KAY
FADZLIN
BING CHAN
PEI LER
AMALINA
FAIZ
SYAFIQ
AZIZUL
AQILA
INSYIRAH
MUNA
FAZILAH
ADAH
PUTERI IRA
FATAH
JOHAN
RASYID
SYAHRIN
n
sesiape sahaja yg bersama aku sekarang ni..

aku hargai...
aku doa korang masih bersama aku..
akan ada satu mase sampai aku dah tak tahan ngan keadaan yg aku lalui
aku akan cerita kat kamu semua ape yg aku lalui..
A - Z
okay???

aku syg kwn2 aku...
cube faham aku ye..
dalam hati ni
aku nak sangat cerita perkara sebenar
tapi tunggu la...
aku belum sedia...

wasalam...
aku menangis dlm gembira sebenarnye..

~wasalam~


14 komentar:

Anonymous said...

Terlalu menyimpan perasaan pun adakala menyakitkan... X salah kalu luahkan barang sedikit ....biar lapang hati yg terbuku tu...akm!

.rda. said...

but sometimes there are certain thing that we should keep it ourselves. without telling anybody. because somehow, we should have some space for our own. privately. :)

Nina Aziz said...

weiyh...hakim jgn la nangis...
nanti aq nangis sama kang...

huk3 senyum =]

hakimfaridzul said...

rda : yup!!!tats true rda..
nina: thanx...its okay..selagi aku mampu~

kip said...

klu perkara yg ko sembunyikan tu melibatkan keburukan ko,,maka ko leh rahsiakan dr org lain,, sifat malu tu kan salah satu dari cabang iman,, so tak salah klu kita cuba utk mempertahankan iman kita,,

tak semua perkara kita leh bitau org,,
walaupun dlm hati kita nak sangat beritahu smua org pasal tu,, dunia mmg tak adil geng,,

hekhek,,apa dah haku mengarut ni,,
k jgn sedih, setiap kesedihan terselit ksh syg tuhan,, hee

nadirah_nor said...

relaxx arr bro...
moody ja ko nh..pms ekh???
mne tagline ko tu..
"ada aku kesah??"

p/s:semangt sket k n ceria cm aku~muahahaha n
bydaway miss u lah..

hakimfaridzul said...

to kip:
thanx geng!!!
yup, memang setiap kesedihan terselit ksh syg tuhan,
but, manusia je..
suke sngt cepat buruk sangka..
then, tak percaye kalau kite dah cerita hal sebenar...

hakimfaridzul said...

to nadirah nor:

yo la tu cik kak oit...haah, aku rindu ko gak!!!

Anonymous said...

although my name is not in ur list... u r stii my pren.. lol .... daniel

FaKrUL_RoSLaN said...

wei..name aku mane???
oo..cmni r ketua bilik...huhuhu

Anonymous said...

fakrul... riindu kt ko r... (daniel)

Anonymous said...

cuba muhasabah diri. Mudah2an temui jawapan yang pasti. Insyaallah.

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

lorh... kite sama kan kdg2.. huhu, mcm baca ttg aku lak.. huhuhu, btw, nk komen pas previous blog...
Farhan-pelakon tambahan??? excuse me. utama ek

NuRuLmUnA said...

hum...
t da meletop bgtau aku...smpi bl nk nyorok..kte bkwn da lme...k,jge diri..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets