8 JB oh JB...



finally khamis yg indah aku sampai gak JB...
bukan tak pernah dtg but
dah lame tak dtg jew..
ade la dlm beberape tahun..
huuhuhu...

so,
tujuan aku ke JB kali ni sebenarnye
nak jumpe family angkat aku yg sngt la baik...
ngeeeee
besh wok jd ank angkat nih..
hehehehe

sebab, sepanjang aku kat MRSM Pontian dulu,
aku tak pernah menjejakkan kaki kat rumah mereka nih..
ye la..
busy la, SPM la...

so,
setelah aku lame kenal ngan mum angkat aku, ayah angkat aku, adik2 angkat aku nih n kaka angkat yg howt!!!
ni la first time aku dtg umah mereka...
huhuhuhu...

segan???
tak kowt coz aku dah rapat ngan mereka semua...

so, mse aku contact2 mereka dulu2...
mak aku nih suke cerita mcm2 yg membuatkan aku teruja dowh...
contohnye...
BELANGKAS...
aku pun time tu rase cam eager giler nak makan belangkas nih..
ye lar...
dengar citer die org nih
sedap
cam ketam
itu...ini...
aku pun teruja lor...

so, mase aku sampai Jumaat tuh, just mak aku yg amik aku kat stesen bus
ayah aku tuh rupa2nye gi Kota Tinggi amik belangkas...
ishk2...
baiknye...
semata2 nak bg aku rase menatang tuh!!!!
credit for daddy!!!
hahahaha...

semalam, aku rase la masakkan mum aku tuh..
belangkas masak cili padi...
hurm..

nak tahu ape comment aku???
wah lau weyh!!!
pelik pun ade..
sedap pun ade...
ntah la..
mule2 makan dah rase semacam..
ye la..
mcm kakak aku ckp, aku ni jakun!!!
hahahaha...
nak termuntah??
but aku wat dunno je..
teruskan makan n cube accept menatang tuh
ye la...
org dah bersusah payah kan??
aku kena hargai dengan makan menatang tuh...
but ok la...
cam ketam..tapi ketam liat...
hahahaha...
bwh ni aku upload gmbr2 yg sempat aku snap sepanjang kat jb nih!!!
huhuhuhu

so..
mereka2 nih bwk aku jalan2 gi danga bay, angsana, mane2 ntah la..
besh...
n mybe besh if de adik laki aku tuh yg howt!!!!
hahaha

aku tak sabar nak dtg cni lagi...
tak puas jalan2 kat JB ni..
bnyk lagi aku belum teroka...
hahahaha






8 komentar:

Nina Aziz said...

weiyh..nk rase gak belangkas tu??
sdap x??huhuhu

amyG18*jkjk* said...

hahaha idop jb!

nadirah_nor said...

bau blangkas arr kao..

hakimfaridzul said...

belangkas tu sodap la gak!!!
rase cam ketam liat!!!
hahahaha

nadirah>bau2 aku pun, ko suke gak!!!

.rda. said...

ohh, tidak. aku takkan makan. haha.

nadirah_nor said...

eeeiiiu..gie jaoh2 belangkas!!!

hakimfaridzul said...

weyh...
ko ingat senang ke aku nak makan makanan eksotik nih??
kat johor ni,
hanye ade satu tempat je yg ade tau...
kat Kota Tinggi!!!
try je, mane tau, korunk species jakun cam aku gak yg tak pernah makan belangkas!!!
hahahaha

searcher said...

kt umh sy pong ade..jb gak..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets