3 sedih+sunyi+kecewa = me..


tak tau nak tulis ape..
tajuk je dah about emosi aku tis week...

aku sangat
kecewa
sedih
sunyi

penat la melayan kerenah manusia yg tak tau atau
berpura2 tak mau tahu perasaan org lain
memang bodoh..

nak kita jaga hati die je..
mereka???
nak???
syial btol...

mungkin de beberapa benda yg buat aku rase mcm nih...

aku sngt penat tis week
aku sedih ngan kwn2 baik aku
aku rase aku mcm dipergunakan..
hurm...


nway...
aku nak wish happy birthday kat farhan...
die yg nak sngt aku wish gune blog nih..
publisiti konon!!!
semoga panjang umur farhan...
gud luck VC cup nnt!!
gituuuu!!!
hahahah

yg membaca..
maaf aku emosi sikit minggu nih..
sorry..
korunk tak rase ape aku rase..

bye2
wasalm

3 komentar:

dya said...

hakim! bout ur offer.. i loved too.. boleh ke!? ak mmg nak pegi vc.. tp BKN UTK BRDEBAT! tp MENAMBAH APA YG KURANG sblm ak btol2 serious dlm hal ni! ak taknak terburu2 la dlm mgejar somthg.. tp tindakan some ppl buat ak rse cm dpkse dlm hal ni.. so, klu btol2 ak ley ekut, ak mmg nk ekut! tanx hakim! tanx sgt!

DOLCEshasha said...

jgn sdey2.
nnt blek aku hentam ko,ko hentam ahh aku men tennis.
fair?
(;

qilamahadi said...

okay
salah kami kan ?
we are totally
i mean
realyreally
sorry kay

sometimes
we hve to understnd others
there must be reasons

well
again
im sorry
rsc
qlamabdyanafara

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets