15 filem ape la ni!!!



semalam aku as a President of Ribena Sunkist Community meronggeng di CS
ngan community aku lor..
then...

mcm2 aktiviti yg kita org wat
makan
beli tiket
berjalan jauh cam syial
memulakan aktiviti group aku n
tengok movie iaitu
Senario the Movie 2, Bitch Boys!!!
hahahaha



filem ni bg aku memang
sucks
fuck
membazirkan duit aku
syial
ngantuk
bosan
n
bermacam2 lagi la kritikan yg aku nak bg but aku
tak mau ckp...

aku bukan nak hina filem Malaysia..
but for me...
dari mata seorang penonton...
aku rase filem ni tak de nilai...

ok la..
if senario...
confirm la lawak kan??
but filem ni...
lawak yg amat buduh..
aku tak leh terima..

sampai nak tertido aku dowh...
n my geng begitu gak..
rase menyesal 8 ringgit tuh!!!
hahahaha....

if korunk tak percaya ckp aku..
boleh la pergi menonton filem ni kat pawagam berhampiran..
okeyh???

nantikan projek pertama Ribena Sunkist Community aku!!!
syg u all!!!!

aku dah start semester 2 as pre-lawrians now!!!
new determination!!!
no ronggeng lebey2...

luv u guys!!!!

15 komentar:

imanshah said...

mujo tak tengok lagi..baik tengok PAPADOM

*yOko* said...

apsal ak tgk t.making of cam best je...?
nasib baek ak x pg smalam..
save duit ak..haha....

faFARAfa said...

haha
cite bengong doo
ok,x nk tgk da cite mlayu

amaaaa said...

mmg bongok cte tuh
aku pon takmo tgk cte melayu dah ;)

Anonymous said...

aq tengok cite 2012 1000000X lbey best dr senario buduh 2,, worth bayar 9 ringgit! -daniel othman

green said...

lama tak turun cs..

nadirah_nor said...

uh 8 hinngt tu baek donate umah ank yatim...tu arr kao..;p

DOLCEshasha said...

tol kta nor..
bek rm8 tuh derma kat ank yatim..
hahhahaha.
ktrg berbaloi2 tgk 2012 but rm5 ja...
(;

hakimfaridzul said...

hohohoho...
aku nyesal tak kesudahan...
DOLCEshasha...
tak mau main tennis ke??
mood dah okey??

pUteRa sHaZlaN said...

go go power rangers!!..haha,support la filem tempatan,,,,huhu,

dodol n bear said...

gla babi an ku2k norh..
but,its ur right..
ok gak ang kta cen2,lpaih neyh aku bli dvd ja la...haha

senang, panggil rda said...

Hahaha, Senario dah tak laku lah sekarang. Yang pi tengok pasai apa?? Hahha.

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

nmpak nya akim.... ko byr tiga kali pisau cukur pun still worth it compare to senario

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

Idy Saha said...

oh well new moon n 2012 lebeyh best ah..
btw, ak kwn Amirul..
huhu

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets