8 :: war is beginning ::


mood study sudah mula meresap masuk semula
berdoa agar segala di bawah ini termakbul :

  • meninggalkan fb,blog,ms,atp dan laman sesawang yang lain
  • mengurangkan berjoli kehulu dan kehilir(mampukah?
  • makan makanan berkhasiat
  • mengurangkan gossiping dan umpatan!!!sigh..macam tak mungkin la nampaknye..
  • banyak-banyak solat dan ingat pencipta (ouh..sangat drastik)
  • relax and cool seadanya
  • ouh..kurang marah2 and caras2 manusia sekeliling(mood bersabar telah diaktifkan)
  • ada bnyk lagi..atas ni mungkin yg penting2 saje..
mulai hari ini
27/02/2010 - 07/03/2010
ialah study week ye!!!
so
be prepared
jgn mensia-siakan masa yg ada

wish me luck guys!!!
all the best to al Pre-Lawrians~

will be back soon!!!

hakimfaridzul

8 komentar:

*yOko* said...

pesal sume org asyik ckp psl war je ni??

Nina Aziz said...

gud luck hakim...

faFARAfa said...

gud luck!

hakimfaridzul said...

thanx..
korunk pun..
gud luck weyh!!!

DOLCEshasha said...

hahaha . GOOD LUCK ! :)(:

kalau tensi , kita serabutkan court oke ?
=)

qilamahadi said...

mark your word
especially second last point
okay syg
=)

good luck for final !

hakimfaridzul said...

shasha : wokey!!!kita hentam court sama2!!!

hakimfaridzul said...

qilamahadi :
yup!!!i'll try..but,beware after final exam,manusia tersebut akan terima pembalasan setimpal!!!

mcm mane tak marah!!!buat benda2 bodoh dan menjengkelkan!!!sigh~

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets