13 ayuh hangatkan cuti semester ini



hi followers and readers. cuti kali ni terlalu bosan dan kosong. nak bekerja. okay, but i nak focused kat MUET dahulu la..OMG, ini satu penipuan besar kepada anda. setiap hari menghadap lappy, tennis 24 hours, makan, tidur, lepak, ronggeng, itu nak kata focused?

eh, aku kat depan lappy tu, study english okay. macam-macam laman sesawang yang dah bersawang serta anai-anai aku open. segala macam bentuk laman web aku jelajah. kira jalan-jalan cari ilmu la tu.cuma aku jalan-jalan di alam maya. ok what???izzit??

so, untuk menghangatkan lagi percutian semester kali ini, aku bercadang nak ke PULAU PERHENTIAN, Terengganu Darul Iman.

kenapa aku memilih untuk ke Pulau Perhentian?
  1. aku tertarik dengan keindahan terumbu karang nya yang masih terpelihara dan indah untuk diterokai dan diintai (dah macam Karam Singh Walia)
  2. disamping pantai yang indah dan pasir yang memutih (ish, geli pulak ayat ni)
  3. pulau perhentian antara top 10 tempat skuba tercantik didunia.
  4. di samping menyahut seruan kerajaan Malaysia untuk bercuti di dalam negara kerana Malaysia, truly asia~ (erk, padahal takde duit nak ke luar negara)
nah, tengok gambar ini,jangan terlebih-lebih teruja ya!!!tengok, lihat, amati, perhati, telusuri dan macam-macam lagi...






justeru, saya ingin menjemput kalian semua wahai pembaca, penstalker, pengintip upahan mahupun peminat setia...wahahahaha.lagi perasan. untuk bersama-sama saya ke Pulau idaman saya pada pertengahan APRIL atau hujung April.

aku dah tau, tak habis-habis mesti anda semua akan tanya. HARGA WEYH???brape kos???ish,mesti mahal kan???nak bercuti kat tempat cantik, mestilah harga pun cantik.tapi kali ini, dengan pertolongan kawan yang berada di Terengganu, aku boleh dapatkan harga RM250 untuk 3 hari 2 malam.amacam?okay kan??ke Terengganu, sendiri pikir la..ayuh,sama-sama naik bus sudah~ngeeeee...ni pula, pakej yang kawan aku tawarkan.


tuntasnya, saya ingin mencukupkan listing kawan yang mahu ikut serta kesana.tarikh boleh lagi negotiate!!!post kali ini saja mempraktikkan Pembelajaran Bahasa Melayu masa zaman sekolah dahulu.wahahahaha

contact me via facebook or email...hakimfaridzul@yaho.com atau comment di entri ini.tinggalkan email anda!!!

13 komentar:

qilamahadi said...

awww awww
aggaaga
nati dtg snggh kb dehh
:)))))))))))))))

hakimfaridzul said...

mahu ikut atau tidak???

amaa said...

nxt sem ronggeng sana mahu ?
rsc :DD

nadirah_nor said...

berseronoklahh kau ea..
kirimsalam pd semua terumbu yg ada

qilamahadi said...

hurm
ikut ama
agagga

nati kita ajak k.iedaa

hakimfaridzul said...

nadirah nor :
anda tidak mahu turut serta???

hakimfaridzul said...

qilamahadi :
kak ieda???
sure2!!!

San said...

hehe..enjoy ur holiday..ganu kite..haha

DOLCEshasha said...

hang belanja aku join . amacam ? ~.~

.zigha. said...

weh cpt ambik award dekat blog aku ;)

Anonymous said...

hum.. wt la masa bulan 6.. huhu~ -daniel

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

yusuf said...

mahalnya... RM250 hanya untuk 2 malam?

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets