9 I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair

PERHATIAN!!!tiada aktiviti yang betul-betul menarik setakat ini???mahu menghiburkan diri???tidak perlu duit dan apa jenis yuran penyertaan untuk anda!!!cepat, jangan lepaskan peluang keemasan anda untuk bersuka ria!!!okay, dah macam promoter kat supermarket dah ni..ahaks!

apa-apa pun, nak khabar kan kepada anda semua wahai peminat setia, stalker, readers, pengintip serta para-para blogger sekalian alam bahawa aku akan menghadiri parti ye..bukan parti buih, parti bugil mahupun parti-parti yang bukan-bukan seperti anda fikirkan. aku akan menghadiri parti ini :


dimana? jam berapakah? bilakah?





anda tanya apa yang menarik sangat sampai aku nak pergi? biar aku list dibawah ini!!!

  1. Gatsby goody bags!
  2. Ada banyak hadiah yang boleh diredeem apabila menyertai pelbagai acara menarik!!!
  3. Cabutan bertuah yang menawarkan hadiah keseluruhan berharga RM 15,000 berupa barangan eletronik, gadget, telephone dan vouchers dalam 2 pusingan cabutan bertuah!!!
  4. Bertemu rakan-rakan baru dan juga para bloggers yang berjaya melayakkan diri ke Gatsby Deodorant Street Fair.
  5. Bergembira dan bersuka ria paling utama!!!yay!!!




permainan yang sangat mengujakan menanti anda dan aku disana ye!!!
antaranya :

sumo wrestling in airbags


gladiator battles!!


teruja???nampak seronok???ye, aku akan ke Gatsby Deodorant Street Fair

untuk keterangan lanjut sila lawati www.gatsby.com.my/streetfair


jumpa anda disana!!!pastinya meriah dan mengujakan.

"apa jua bersama Gatsby!!!!"


9 komentar:

muhammad azri zakaria said...

haaa memeang!
time tu aku dh de kat kedah la babe!

hakimfaridzul said...

lorh, kau dah balik kedah ke???
hurm..
baru nak ajak weyh!!!

nadirah_nor said...

pegilahh kau
semoga badan tidak berbau lagi
~ini iklan sematamata

hakimfaridzul said...

jom lah nor!!!

qilamahadi said...

ouhh ouhh
jgn lupa angkut kami semuaaa
ahaha

hakim belanja
okay onnn
;p

cik fara said...

ok
if ko blnjeee bole jaaa!
:)
muahaha

arfahamiera said...

gila gatsby ke????
betul ckp nor...hlgkan kesemua bau bdn ko...muahaha...
gurau je...jgn amek hati....huhu =p

hans said...

thanks sudi follow blog aku yg picisan dan meraban tu
owh,ko pergi benda nih yer
selamat berhibur

yusuf said...

rame banget eventnya, sepertinya seru..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets