17 contest RM 2000, macam hisap dadah!!!

Salam semua. Whoooa! Menjelang MUET yang tak berapa nak lama lagi, saya bukan sibuk ber-spekang-speakang, Writang-writang, listenang-listenang!!! Sibuk benda lain! Ini ha, contest ni telah berjaya merasuk iman, roh dan juga otak saya supaya terus leka dan leka dan leka. Macam dah ketagih dadah, marijuana, cocaine dan macam-macam dadah dah ni. Ada je idea untuk dicurahkan demi RM 2000! 


Ikea jahat!
Ikea nakal!
Ikea telah merasuk!
Ikea nak bagi voucher!!!

Ok, untuk masuk contest ini, anda perlu download dulu software yang dibekalkan oleh ikea! Ini software nye, click IKEA untuk download software! Lepas tu, mula la alam ketagihan anda macam saya. Sibuk nak design-design bilik tidur pujaan hati! Pelbagai hiasan yang gantung, yang letak, yang berjurai, yang apa ntah semua aku letak!








Anda semua perlu ye, perlu!!! Me-reka bilik tidur impian anda sendiri. Lepas dah reka, boleh submit contest tu macam saya buat ni. Mudah!!! Lagi satu, time korang semua tengah reka-reka tu, boleh juga check berapa fulus yang anda semua telah gunakan kat software tu. Setakat jam 7.30 petang, rekaan paling mahal aku berharga RM 20, 876.90!!! Hebat nya menghabiskan duit!!! Dah-dah, jangan cakap orang, cuba try, entah-entah beratusan ribu korang habis!


Kalau dah siap semua gantung-gantung, hias-hias, cantek-cantekkan bilik anda tu. Boleh submit form dan hantar sekali rekaan anda macam saya yang dah masuk kali yang ke - 5!!! Ini kalau tak menang, tak tau la nak cakap apa. Tutup muka, kambus diri senyap-senyap.. Malu-malu...ahahahaha

Tarikh tutup pada : 2 May 2010


Oh, cakap aku nye rekaan buruk? Okay-okay! Tak pe, aku buat lagi rekaan baru nanti! Hantar 100 kali pun tak pe! Korang try la contest ni, mana tau, ahli panel terbuntang mata tengok rekaan korang yang futuristik, inovatif dan meletops tu!! Selamat berjaya!!!

Dibawakan oleh IKEA "affordable solutions for better living" click logo untuk selanjutnya!


17 komentar:

edda(",) said...

mahal hadiahnye tuhhh... tp edda tak pandai nak wat ler.. =(

San said...

cam mnarik je..tp cam tkut jd addict lak..haha

Kapten said...

bilik sendiri pun aku x pandai reka
camana tu? haha

Solehah said...

syoknye..tq sharing..

CheQ PP JoY said...

waaa..nk join..mcm best je...bkn mcm, mmg best pon..thnx...

hakimfaridzul said...

edda : edda, try je dulu..best weyh..jadi interior designer tak beriktiraf!

hakimfaridzul said...

san : memang menarik!patut cuba!

hakimfaridzul said...

kapten : ahahahaha..tak pe, kau hias bilik org lain la!

hakimfaridzul said...

solehah : ur welcome!

hakimfaridzul said...

cheq PP joy : sama-sama!!!

DOLCEshasha said...

ehh , aku ta reti nk wat menda nih . tolong bolee ? hihi

dya said...

macam menaRIK!
mahu cuba jugak!
**sudah ada linkwithin nampak? ;DD

hakimfaridzul said...

shasha : try la dulu weyh..best la!!!

hakimfaridzul said...

dya : owh. anda la yang ajar saye!!
agagaga

AKU said...

aku kalo pasal hias2 ni mmg la x berbakat..makan dan bercakap...korang serah kt aku...haha....

♥S@R@♥ said...

bestnyeeeee nak try la..huhu

hakimfaridzul said...

kak sara : try la!!tak rugi try creativity anda!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets