8 My Dream Destination

Dream??? Maksudnya mimpi kan? Justeru kalau bermimpi saya nak melacong ke Hawaii!!! Ala, yang korang cakap-cakap pulau maksiat tu la. buat tak tau pulak dia ye! Pulau cantik, pantai indah, awek cun, terumbu karang yang memukau, hiburan yang mengujakan, makanan sodap! AH, perfect la kiranya!











Dah la antara pulau terchantek didunia. Nak sangat-sangat pergi weyh. Mahu juga rasa pantai di Amerika! Batak dah ni. Mana tau, tiba-tiba boleh jumpa selebriti-selebriti barat yang melancong. Silap hari bulan, boleh genggam anugerah Oscar weyh! Teruja habis dah ni cerita pasal my dream destination!



Bermula bermimpi sekarang, pakai seluar pantai without baju, hot kan? Seluar bunga-bunga warna striking lagi! Bawa papan luncur, jalan dengan awek-awek hot, berenang ke tengah laut, tak pun bersidai kat tepi pantai sambil menjemur diri yang sudah hitam ini. Tunggu ombak besar datang, meluncur dengan penuh gaya! Argh!



Kalau petang pulak, boleh jalan-jalan tengok sunset ataupun matahari terbenam. Whooooa!!! Kalau ada pasangan lagi bagus weyh, boleh bercintan-cintun kejap. Boleh jiwang-jiwang. Main cak-cak kat sebalik pokok kelapa! Indah! Harap juga mimpi ini jadi kenyataan. Bak kata omputih, nothing impossible!


Nak juga rasa meluncur ombak. Ye la, ombak kat Malaysia ni besar time musim tengkujuh je, tu pun macam nak makan orang weyh! Takut, tapi kalau kat luar negara tu, ombak macam baik je... Gulung pun gulung manja weyh! Apa-apa pun ni mimpi kan? Dream. Jadi, saya mahu bermimpi ke Hawaii untuk bercuti dan semestinya dengan :



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com

8 komentar:

hans said...

rajin ko join benda nih

Jard The Great said...

erk.. nk jugak awek tanpa baju.. hehe..

hakimfaridzul said...

hans : first time weyh! tu pun sebab jard! nampak di post!terus teruja!

hakimfaridzul said...

jard the great : akak punya sebab la jugak saye post!nak juga join!!! awek tanpa baju? erk!

ammadNAKAL said...

...jauh pergi.

hakimfaridzul said...

tak jauh mane pun!!

dya said...

time ko byg awek awek hot tu, ko byg jugak qLa kejaq dgn kain batik nya mmbawa parang! ;DD

AKU said...

aku x mampu lg nak join...aku doakan ko menang...

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets