42 :: kehangatan dan kemeriahan Gatsby Deodorant Street Fair at Berjaya Times Square ::




Seperti yang dijanjikan dan dirancang serta diceritakan dalam entri terdahulu, pagi tadi aku berjaya merakam pengalaman pertama berkumpul dan gather bersama-sama bloggers Malaysia di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. Baca la lagi entri ni. Mesti kamu semua teruja sangat-sangat!!!



sebelum daftar 


selepas daftar





 dia temankan aku sampai habis acara


Pengalaman yang berharga menjadi sebahagian daripada bloggers yang mencatat rekod Malaysia sebagai pengumpulan atau gathering teramai bloggers di Malaysia iaitu seramai 518 bloggers kalau aku tak silap. Catat rekod Malaysia secara official ye!!!Bangga ni, kembang lubang hidung dari Monorail Imbi sampai KTM Shah Alam weyh.

gempak weyh




 ramai kan???




 majlis pelancaran




Aktiviti memang awesome! Sangat seronok and aku memang gila enjoy dengan game-game yang cambest dan mengujakan. Rugi bagi sesiapa yang tak hadir. Setiap game ada sediakan mata untuk kita kumpul dan redeem diakhir acara. Banyak gila game-game yang menarik antaranya, gladiator battle, coconut bowling, baloon dart, gatsby mountain, teka-teka lubang Gatsby and banyak lagi yang bagi aku memang jakun gila la tadi.

Ini gambar-gambar game-game yang memang cambest yang aku try!!!



 





Sumpah seronok sangat Gatsby Deodorant Street Fair ni. Wajib diadakan lagi pada tahun hadapan ye nuffnang! Ada cabutan bertuah. Sebanyak 20 jenis hadiah yang memang gempak menjadi rebutan para bloggers antaranya Acer Netbook, Acer Ferrari Notebook, GPS Garmin, Blackberry Bold, WiFi Router, Camcorder, Camera dan banyak lagi yang memang gempak habis la. Yang malangnya, aku kurang bertuah la...Its ok, dah dapat pergi pun cukup bagus kan??




Kumpul nya kumpul point-point kat game-game tu, aku berjaya kumpul 144 mata yang telah pun diredeem di kaunter redemption. Korunk cuba la bandingkan barang-barang Gatsby yang aku redeem dengan harga pasaran. Jauh beza, lebey RM 100 aku redeem!! Dah kira bagus sebab, korang cuma enjoy main-main game, kumpul mata dan tebus. ada luck lebih boleh dapat barang-barang cabutan bertuah. Senang tu. Cuba la join gathering selepas ini lagi. Sumpah korang nak pergi weyh!!!

Ini barang-barang yang aku berjaya redeem dengan 144 point tuh!!!




 gambar diatas adalah gambar barang-barang yang aku redeem secara percuma dengan hanya bermain game-game yang best dan kumpul mata. cuba korang semua kira harga barang-barang yang aku redeem tu. mesti terkejut kan??lihat gambar dibawah, gambar dan harga yang aku sempat snap kat Watson!!!mahal weyh!!!





itu sahaja untuk sekarang daripada aku yang kepenatan gila tapi gembira dan teruja!!!semangat untuk participate lagi lepas ni dalam event-event akan datang. lepas ni, baik-baik la dengan aku ye, boleh aku ajak korang pulak teman gi event-event macam ni. amacam??teruja??hehehehe, lastly, thanx to Nuffnang yang memilih aku dan semestinya Gatsby yang menaja program ini!!!



hakimfaridzul

42 komentar:

Sharinginfoz said...

memang berbaloi sakan pergi kan.. jumpa ramai kawan bru pas tu boleh berseronok......

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

Banyaknya Games Kat Gatsby Fair

Kapten said...

nampak gambar ko dengan partner ko baru aku perasan.

selalu jer nampak tapi x kenal lg

ngeee

Adziim said...

Eh....gambar aku termasuk di situ.
Tak sedar pulak, korang ada depan aku. Mintak izin culik ye.
:p

Pipi Muncet said...

best nya. jelos betul.waa

I n n z said...

byk nyer redeem brg.
kite 2 jek.
sakan main game eyh ;)

qilamahadi said...

tkpa tkpa
ajak saya ja okay
sudi selalu
hahha
seronok
;p

ammadNAKAL said...

happy nye..hehek.tahniah.semoga dapat anak cepat..haha.

Ery Farieha said...

seronok2!
heeeee

DOLCEshasha said...

weyh , sumpah besh hadiah tuh . jelesss !

kaw cam bdk2 tapi . haha

amaa said...

bile mahu lepakkk weh ?

Nur Su'aidah said...

haaaaa.. td ade jumpa. tp mg tak tegur laa.

hakimfaridzul said...

sharinginfoz :

memang berbaloi baloi baloi lah!!!

hakimfaridzul said...

kapten : tadi ada nampak anda juga..
lepas ni saye akan tegur2 anda ye!!!

hakimfaridzul said...

adziim : eh2, boleh, silakan ambil..jangan lupa bayar nnt time kita jumpa lagi!!
wakakakaka

hakimfaridzul said...

pipi muncet : kenapa anda tidak berada disana??
mencari juga kemana si pipi muncet!!!
ahahahaha

hakimfaridzul said...

innz : ada nampak kamu..
seram sejuk plak nak tegur..
takut silap orang..
lain kali, tegur je la..
okay???

hakimfaridzul said...

qila mahadi : okay!!!
sure!!!

hakimfaridzul said...

ammadnakal : anda memang comment nakal ye!!!
wakakakaka
anak??
kahwin belum la..

hakimfaridzul said...

ary farieha : memang seronok!!!
rugi sape tak join!!!

hakimfaridzul said...

shasha : memang best weyh..
kau tuh, active sikit ngan nuffnang ye!!!

hakimfaridzul said...

ama : tadi mau ajak lepak!!
tiba2!!
faham2 je la ye...

hakimfaridzul said...

nur su'aidah : lain kali tegur la..
kita berkenalan dan menjadi rakan!!!

Nur Su'aidah said...

td kn korang ada suruh my partner snap pic korg. (u n gf) haha :)

pdhl dok sebelah je kot.

hakimfaridzul said...

owh!!!!
ye ke???
okay2!!
sudah ingat!!!
ahahahaha..
lain kali mesti berbual2 ye!!!

Nur Su'aidah said...

muahahaha. baiklah :)

hans said...

best la korang semua dapat pergi sana
haih

eh,thanks follow blog aku
sudah link blog ko

darkbatman said...

memang seronok giler kan..tp lenguh la bro..kaki aku ne nk melecet tahap gaban..ahaha..hr ne terase lg kepenatan yg amat tapi xpe yang penting..enjoy.hhe

♥S@R@♥ said...

hakimmmmm...
huhu..best r jumpa u all smlm.. sangt friendly.. ;)

nursarah said...

ada nampa muka ni semalam, tapi tak kenal pun b4 nih. hehe

salam kenall. =)

hakimfaridzul said...

hans : thanx jugak sebab link blog aku..

hakimfaridzul said...

darkbatman : abg kat depan saye sepanjang cabutan bertuah pusingan kedua..
muka serius mengharap menang..
tak de orang je suka angkat tangan buat insyarat tak de!!
agagagaga

hakimfaridzul said...

kak sara : best juga jumpa akak semalam!!!
u are awesome!!
kahwin ajak saye datang ye!!!

hakimfaridzul said...

nursarah : salam kenal juga!!!

afiq said...

owh kite ade btembung.. ahhaha tapi tuh la.. x kenal...

Jard The Great said...

salam kenal! =)

Aidi-Safuan said...

tuh nak snap gambar balloon dart ke nak snap gambar montot amoi? :p

hakimfaridzul said...

afiq :
ye2,kita ada bertembung!!
lain kali wajib tegur!!
saye baru dalam dunia blogging ni..

kak ina kl said...

salam ziarah..lain kali kita pot pet pot pet lah yer..jgn malu-malu..bkn senang nak berkumpul reramai cam ni tau..semuga berjumpa lagi yer

rizal jabai said...

memang besh je tgk gatsby nih...=)

helena's said...

yeee..saya perasan kamu!ha ha ha

strikee!

cik EPAL said...

waa. seronok ;)

parkbhuthe said...

kekekek giler bes

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets