16 thanx cik nuffnang

 Alhamdulillah, tak sia-sia aku merepek pasal Gatsby Deodorant Street Fair hari tuh http://hakimfaridzul.blogspot.com/2010/04/im-going-to-gatsby-deodorant-street.html...

And guess what..aku terpilih untuk ke 
GASTBY DEODORANT STREE FAIR di Berjaya Times Square Sabtu ni dari jam 10 pagi hingga 5 petang.

ini dia, official invitation dari nuffnang!!!

klik untuk besarkan!

anyway, aku akan bawa Nur Aqilah Binti Mahadi bersama sebab cik nuffnang benarkan bawa seorang rakan bersama-sama untuk bergembira!!!

seronok gila dah ni. memandangkan inilah kali pertama aku ke perjumpaan bloggers-bloggers...teruja, excited, terkesima,bersyukur dan akhirnya!dapat hiburkan diri dari pagi hingga petang!!!

sesiapa yang dapat invitation ke GDSF ( gatsby deodorant street fair), inform la ku ye, boleh jumpa disana!!!

happy weyh!!!

hakimfaridzul

16 komentar:

qilamahadi said...

aww aww
bawa sy
teruja
i try ye cik faridzul hakim

I n n z said...

meet u there bro ;)

hakimfaridzul said...

awak dah janji nak temankan saya kan??
saye baru dapat email ini.
so, nak cakap saye inform awak lambat tak jugak sebab saye dah bg tau awak awal-awal dulu kan???
ikut ye!!!!

hakimfaridzul said...

innz : okay2, nampak jangan tak tegur ye!!!
see u there!!!

Anak Perak said...

Wah makin ramai aku tgk blogger melayu join.bagus2, i like.

ammadNAKAL said...

wah,smoge bergmbira.

hakimfaridzul said...

anak perak : i like too
wink2!!

hakimfaridzul said...

ammadnakal : harap anda juga ada disana!

DOLCEshasha said...

congratz ! ( :

besh ka weyh ?

nadirah_nor said...

mane kau tau nuffnang tuh cik????

amaa said...

whoaaa
tahniahh pakcik :D

hakimfaridzul said...

shasha :
best ke??
ntah la..
esok aku baru nak pergi!!!

hakimfaridzul said...

nor gebu : suke hati i la nak panggil cik ke, puan ke, uncle ke, wat ever la people!

hakimfaridzul said...

ama : terima kasih ye!!!
wahahahaha

Aidi-Safuan said...

banyak borong hadiah tak tadi? :p

hakimfaridzul said...

abg aidi : banyak gile..
kalau kira harga pasaran..
lebih 100 hengget!!!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets