7 Road Trip with My Broadband

Whoa! Salam semua. Masa tengah melayan match tennis kat channel ESPN. Teringat pula yang saya belum lagi membuat lawatan dan kunjungan hormat ke blog kawan-kawan hari ini. Jika minggu lepas tajuknya my dream destination. Kali ni tajuknya Road Trip with My Broadband!

Nak cerita kepada anda bahawa broadband nowdays sangat la penting! Lagi-lagi manusia yang macam saya! Erk. Ye, macam saya! Tiru macam saya! Kemana-mana kalau boleh nak dihangkut laptop! Tapi kalau ada laptop, tak de internet, no point gak kan? 

Ramai cakap mereka berpuas hati dengan P1 Wimax. Broadband paling unggul sekarang ni! Pantas! Senang dapat coverage! Terasa nak satu pula lepas ni! Bestnya kalau ada. Boleh surfing internet dalam kereta, dalam bas balik ke universiti, kat court tennis pun layan la gak!

Bagi anda yang memang hantu internet dan memang gemar meroyan di internet serta peminat setia untuk berblogging! Sure, broadband akan membantu anda mengatasi tahap kegilaan anda sebab broadband ni cinonet je! Maksudnya kecik! So, mudah bawa kemana-mana. Selit celah-celah pocket je dah boleh simpan! Mudah bukan? Tak perlu la nak tarik wayar panjang berjela-jela semata-mata nak internet connection! Semuanya mudah dengan P1 Wimax! Ur ideal broadband! Ngeeee

Ini dia The WIGGY! Comel dan bakal menyenangkan anda mengakses internet! Cepat dapatkan dipasaran ye!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

7 komentar:

BUDAK NAKAI said...

cantekla broadband tuh..huhu..mau satu!;p

ARC™ said...

haha apsal ramai yg letak link aku kluar pkataan attribution ape sume tu eh

hakimfaridzul said...

budak nakai : mahu?dapatkan la sendiri!hak3

hakimfaridzul said...

ARC : weyh, tu la...kenape ek?

hans said...

laju ker broadband nih

I n n z said...

hakim, my entry based on ur entry.
hehe.
saya curik !
lariiii !!!!

=)

dya said...

aku nak beli P1 ritu.. tp check check dekat uitm kedah tak ada coverage.. hape hape je!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets