21 Video dan gambar kelakar ahli parlimen!

Whoa. Salam semua. Anda rasa ahli parlimen kita hebat? Ye la. bertekak-tekak di parlimen. Ejek mengejek dan sebagainya? Berhenti! Jangan teruskan niat anda untuk terus mengatakan bahawa ahli parlimen kita hebat. Masa tengah dok melayan encik Batman ber ym. Usha-usha juga berita di TV 3 then ada slot yang berita dunia yang pendek-pendek sebelum iklan dan sesi sukan. Ingat? Apa saya jumpa dan lihat? Menarik sangat untuk dikongsi!


Mari-mari, saya bawa anda ke Ukrain. Kita melancong sebentar! Siang tadi waktu disana. Ada sidang parlimen macam biasa. Berdebat dan meluluskan serta memberi cadangan di parlimen. Apa berlaku? Ini yang kelakar sangat untuk di kongsi! Ahli parlimen disana lagi ekstream wo!!! Main baling-baling telur! Baling-baling bom lagi! Erk. Bom? Ini bukan bom-bom yang meletup tu la. Bom asap je. Hebat bukan? Teruja sebentar melihat video mereka!

gambar dari http://www.aolnews.com/ 

Persoalan dari saya tentang mereka ini! Tak malu ke berhadapan dengan rakyat? Anda ahli parlimen untuk negara, then anda main baling-baling telur? Isk-isk... Malu saya nak mengaku mereka ini sebagai ahli parlimen! Nah, layan video sumbangan encik youtube ini! Video keganasan mereka!


21 komentar:

qilamahadi said...

ouhh
td ada tgk ng along
gelak golekgolek
agagggaga

ardinihumaira said...

hehe.. parlimen pun kadang2 kartun juga kan... ;p


Purple Untuk Kejayaan

Mr Kamikaze said...

Sampai mcm tue sekali dorg kat parlimen....

kina said...

ganas betoi.haha.
kte pnye ahli parlimen stakat ejek mgejek je kot.jgn lar buat cmtu.wat malu je. :)

_izis_ said...

wow...ganazzzz....kowaiii...~

DOLCEshasha said...

ala2 parlimen pd abd bila tuh ?

darkbatman said...

hehe..tergolek2 jab..kdg2 biler tgk dorg gaduh cam ''eh betul ke ne?''..ahaha

Syuzana said...

ahli parlimen sekarang, suma penting diri...dah x fikir kepentingan rakyat dah (^_^)

rupa2nya kat luar lagi ganas ahli parlimen dia...ish ish ish...

nabilah_2908 said...

bayangkan kalau berlaku kt Malaysia..rs2 nye org2 kita berani tak buat mcm tu..? huhu.. :)

AKU said...

memnag memalukan....hehe...x guna akal..memasing ikut amarah jer...

hakimfaridzul said...

qilamahdi : wah!!!kelakar kan!sumpah bodoh!

hakimfaridzul said...

ardinihumaira : memang kartun!wat malu negara je!

hakimfaridzul said...

mr kamikaze : memang!sampai bawak telur2!

hakimfaridzul said...

kina ; memang ganas!tak mau la kau jadi ahli parlimen!ahahahaha

hakimfaridzul said...

izis : memang ganas u!!

hakimfaridzul said...

shasha : sekarang la. otak kuno!

hakimfaridzul said...

darkbtman : percaya lah anda!

hakimfaridzul said...

syuzana : die org nak duit n famous je!

hakimfaridzul said...

nabilah : ada kemungkinan!

hakimfaridzul said...

AKU : tu la pasal! nyesal rakyat lantik jadi ahli parlimen!

dya said...

ni kalau dpt dek ahli parlimen kita, mmpus diorg tiru kunk! haish!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets