14 Bertukar-tukar amalan mulia.

Whoa. Salam semua. Ada sihat hari ni? Kelesuan dan keletihan? Takpe-takpe.. Berehat bersama entri saya hari ini. Kalau diikutkan tajuk entri, mungkin anda kata saya dah tak sabar nak masuk bulan Ramadhan! Betul kan? Walau begitu, anda salah! Gelak untuk diri sendiri cepat! Dah segan dah tu!



Bayangan saya apabila ramai orang cakap-cakap jom kita tukar link ialah you follow i, i follow you! Oh, sekarang ini tidak lagi. Masa awal-awal pembabitan saya di dunia blog ni, cewah, masa mula-mula dulu, memang gila jakun la dengan followers ni. Haru di buatnya. Orang comment sikit suruh follow, orang usha sikit suruh follow. Haih, sungguh terpaksa!!!. Ye la, kalau ramai followers, sure-sure yang paling penting banyak readers, banyak readers, so banyak la visitor! Tapi sekarang tidak! Kepuasan diri berblogging lebih penting sebenarnya!



Hari ini iaitu hari Khamis, followers blog ciput ni dah 251 orang. Alhamdulillah untuk newbie macam saya, eh-eh, bukan newbie, junior macam saya ni. Untuk meraikan jumlah followers yang ke 251 tu, saya ada buat page baru di blog ini untuk anda meletakkan "masterpiece" atau karya agung anda disini. 



Bukan apa, senang sikit nak di view dan lebih indah dilihat orang lain. Ahahahaha. Justeru, anda boleh terus ke page tersebut dan tinggalkan link, nama dan email anda sebagai comment! Sekian! klik "bertukar link amalan mulia" untuk tukar link anda!

Majulah blog untuk negara! Ewah!!!!        

14 komentar:

bh said...

boleh tahan la follower ko bro..blog lama aku tu dapat 50 pun cukup sebab yang follow aku balik..betul2 baca and bagi respon yang baik...kalau 5000 follower tapi respon hampeh baik aku hide je

Ismail Noh said...

Follower yang banyak tak menggambarkan kualitii penulisan kita dalam berblog.Kadang-kadang follower cuma mahu menyokong.. itu tak apalah. Sebagai pencetus semangat :)

www.ismailnoh.com

hakimfaridzul said...

bh : sikit je la..yang lain semua bermillion da ribu2 an je.. betul , terasa follower hanya angka~

hakimfaridzul said...

ismail noh : sebab itu saya kata, saya sudah tidak mencari followers, kepuasan menulis adalah lebih penting~

Jard The Great said...

sori beb.. da lama tak terjah2 neh. sabar ya.. dlm minggu neh ade satu. plan nak buat seminggu skali =)

DOLCEshasha said...

weyh , byk la kaw la flwrs uhh . thumbs up !

darkbatman said...

ahaha.. aku xtau nk komen ape.. follower ramai ne lom tentu ramai visitor bro..ahaha

darkbatman said...

ahaha.. aku xtau nk komen ape.. follower ramai ne lom tentu ramai visitor bro..ahaha

darkbatman said...

ahaha.. aku xtau nk komen ape.. follower ramai ne lom tentu ramai visitor bro..ahaha

kak ina kl said...

iyoerlah akak tak suka tau org paksa srh follow mefollow ni..

kamu tak terpaksa jadi akak punyer follower kan..

hakimfaridzul said...

kak jard : okey...yg penting jangan lupa terjah ye!!!

agagagaga

hakimfaridzul said...

shasha : ahahaha..ciput je la weyh~

hakimfaridzul said...

darkbatman : comment sekali sudah la darkbatman sombong oi!!!

wakakakaka

hakimfaridzul said...

kak ina : mana ada terpaksa, suka lihat ibu-ibu nye blog...

rase naluri seorang ibu mengalir di dalam blog itu..

agagagaga

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets