16 Nak cium atau belasah?

Whoa. Salam semua! Saya memang dah lama dendam dengan Nuffnang ni! Rasa nak hempuk je! Dari hari ke hari saya simpan perasaan ini! Hari ini saya nak luahkan juga! Anda nak tahu? Nuffnang ni kedekut tau! Ye, Kedekut dengan saya! Kadang-kadang benci juga! Rasa nak bagi pelempang laju-laju!





Kalau la Nuffnang ni benda hidup, dah lama panggil mafia-mafia yang gagah perkasa, Superhero ke, superheroin ke, belasah ramai-ramai Nuffnang ni! Ye la, saya tahu la blog saya ni sebesar kuman! Sampai hati tak pernah bagi Buffered earning!

Saya tahu la, Bean, Jard, Eyriqazz, Melz, Hel, Kak Ina dan blogger yang hebat-hebat tu ada blog-blog yang meletup-letup bak mercun tahun baru cina! Benci-benci! Bagi la saya rasa juga apa ertinya Buffered earning tu. bahahahaha



Dah-dah, sekarang nak sayang pula kat Nuffnang. Sejak saya menyertai Nuffnang awal tahun ni, saya sayang kat Nuffnang walaupun dia kedekut selalu. Hari tu, tak sangka terpilih ke Gatsby Deodorant Street Fair!



Hari ini, saya dapat 2 tiket free menonton filem The Descent 2 kat Cathay Cineplex Damansara! Sebab, hari tu, Nuffnang suruh beri ayat sambungan untuk "apa yang anda takut apabila masuk ke dalam sebuah lubang yang gelap dan dalam?"


Saya jawab " saya takut kalau tiba-tiba terjumpa blogger tengah berblogging! Seram sungguh, nak tahu juga, talian internet dari mana? Nuffnang ada bayar lebih ke? "





Terus terpilih dan menang! Hahahaha. Anda, rajin-rajin juga la ye join Nuffnang nye contest kat website dia tu! Best! Tak rugi! Bagi idea je!

Nway, jangan jealous! Sesiapa yang terpilih, jumpa Selasa depan!!! Bye-bye! Saya bencinta Nuffnang!!! Nak cium la macam ni! Ahahahaha


16 komentar:

qilamahadi said...

cepit cepit
ahahaa

*yOko* said...

haha...
bleh plak gitu???
bodek tul..

asphaq said...

haha. rasa nak bakar ja blog ang. hahaha

Just_najmiE said...

cettt, daku tertipu.. hahaha.. dpt jugak pegi tgk movie tu selasa depan, tp tak pegi kot, jauhhh la, no transport.. hehehe.. have fun menjerit2 ok?.. (^^,)

Ery Farieha said...

ehem3
nak ikot!
=P

nursarah said...

B.E mmg camtu, time kita aim dia tak bagi..tapi time kita biasa2 je tup2 dapat. hehe

nadirah_nor said...

tahniah,,

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngaaaaa


bawaklah l0lly pelisssss.

hakimfaridzul said...

qilamahadi : kikikikiki

hakimfaridzul said...

yoko : kau jangan nak dengki!

hakimfaridzul said...

asphaq : nampak sangat kau 18SX weyh!

tertipu la tuh!!!

bahahahaha

hakimfaridzul said...

just_najmie :ok, tertipu ek???agagagaga

hakimfaridzul said...

ery farieha : jop2..tapi tiket ada dua je la~

hakimfaridzul said...

nursarah : owh..mintak2 saya dapat la tak lama lagi~nak juga rasa~agagaga

hakimfaridzul said...

nor : welcome!

hakimfaridzul said...

lolly : saya tahu kesedihan kelate tak do cinema~

relax2...

agagagagaga

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets