11 Enough. Aku tak boleh berlakon dan menipu lagi.

Whoa. Salam semua. Aku masih demam. Ini adalah entri aku yang aku rasa langsung tak berilmiah untuk dibaca. Sekadar melepaskan ketegangan kat otak dan jiwa. Aku rasa dah cukup setakat ini. 

Aku bukan pentingkan diri. Aku harap kau faham apa yang aku nak cakapkan. Untuk seketika, aku perlu berfikir positif daripada berfikir akibat negatif yang aku bakal lalui.

Hidup ni perlukan pengorbanan. Aku salah. Itu memang pasti. Aku kecewa dengan diri sendiri. Seperti lazimnya yang mana aku selalu cakap macam tu. Enough. TQ

11 komentar:

helena's said...

berfikir menggunakan otak jangan emosi.,ok =)

kak ina kl said...

salam...tak perlah..tak komen pun tak per..jangan jangan lupakan auntie yer..

pelajaran tu lagi penting kannnnn

en.pj0wl said...

.akim.
.just chill.

Anonymous said...

Kadang-kadang meluahkan perasaan yg terpendam membuatkan kita rasa lebih selesa...dan tenang so lepaskan jelah klu akm rasa tu yg terbaik...
Then akm pun bole fokus pada study ngan sebaik mungkin....
Nway, study hard,study smart n tke cre.... Mkn ubat rajin moga cepat sembuh..

perempuan itu said...

cool..

Jantan Keparat said...

ko nape weh??
share lew...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.betul ckp sis hel
.gune akal, bukan emosi
.got it dik?

senandung semalam said...

asal ko ni akem...
lately cm bnyk prob je...
sabaw ek...

DOLCEshasha said...

Alahai , why nih ?

asyik hujan ja petang camna nih ?

Anonymous said...

shaba der.

Anonymous said...

take care

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets