16 Hidup bercinta : tak perlu untuk berkepit sentiasa!

Whoa. Salam semua yang sudi membaca blog ini. Pertama sekali aku nak nak inform yang blog ini akan kembali menggunakan "aku" sebagai kata nama menggantikan saya! Disebabkan oleh beberapa rakan blogger yang gemar sekiranya aku menggunakan "aku" berbanding saya. Ramai cakap bahawa kalau aku guna "aku" lebih senang dan dekat di hati! hak3.

Cukup pendahluan yang merepek. Mari, baca apa yang aku nak review dan cerita sikit pasal hidup kepit mengepit. Bukan la aku nak cakap yang aku tak pernah berkepit. Tapi, bagi aku, hidup bercintan cintun ni, aku prefer sekali sekala atau biar kena pada tempatnya untuk berkepit. Ni tak, library kau berkepit, cafe kau berkepit, foodcourt kau berkepit.
Lagi-lagi hidup sebagai pelajar. Bagi aku, komitmen study tu lebih penting berbanding komitmen bercintan cintun. Bukan aku nak berlagak baik atau berpura-pura alim. Tapi itu hakikat yang aku alami sekarang. Kalau berkepit pun, tak dikira berkepit pun. Just makan malam sama-sama dan keluar pun tak pernah berdua melainkan dengan kawan-kawan lain. kalau keluar berdua, nanti ada orang hasut suruh tambah orang ketiga!!faham maksud aku??hahahaha


Entri aku ni bukan nak point kat sape-sape kat kampus aku ni. Just nak korang beradab la sikit. Ye la, kat library kau bergurau senda. Dok cha cha cha ngan awek, pegang sana sini, itu ini. Aku nak baca buku pun hilang fokus sebab tengok adegan panas!hak3.




Korang fikir la, adakah dengan berkepit sentiasa, si dia tu akan jadi milik kau buat selama-lamanya?hak3.entah-entah tak habis satu sem je dah putus di tengah jalan!bahahahaha. relax la bro, orang lain pun ada makwe gak kan? eh, tapi sekarang ni, pompuan pun ada gatal-gatal gak, dok suruh pakwe die berkepit dengan dia setiap masa!hak3


Apa-apa pun, entri ini perlukan komen korang, ye la, mana tau, korang pun alami benda yang sama atau korang ada cadangan nak nasihat kat orang suka kepitkepit nih!ahahahaha. Nway, esok birthday teman aku, tak de idea dan blur dowh! ahahahaha, happy becoming birthday ye!

16 komentar:

dak eina (◕‿◕) said...

huhu tawu tape..berkepit jew...xmuak ke hari2 tgk muka same...

natasya said...

hahahhaha~dah x da kerja...cari kerja...tambahkan dose jer....dkat kampus kau..jgan ckap tmpt2 ni diorg kepit2,dalm klas pom mao gak kepit2..haissshhhh~~menyampah!

natasya said...

sorry...salah taip: aku......

@yuE said...

aku dah lama tak jumpa beliau...bila tgk orang len berkepit jeles jugak..tp pikir2 balik bagus gak..tak de menambahkan dosa aku..hakhak

qilamahadi said...

erkkk
hahha
tk pyh bekepit
clas sama
hari hari tgk muka cepit
=)

cik fara said...

aihhh
lain mcm jee
hahahhaa

ohh
bufday siapakah esokk??
:P

amaa said...

derr sempat lagi kau update
happy birthday teman !

aNiss said...

eleh.....
kau tak berkepit lak hari2....
bahhaaha....
g kelas..
g makan..
g library....
haa....
semua nk sama2...
kekekke....
:))

hakimfaridzul said...

dak eina : tu la pasal!

biar la depan nak muak ka, muntah ka..

hak3

hakimfaridzul said...

natasya : haih~

nyampah??bom je orang macam tuh!

ahahahahaha

hakimfaridzul said...

@yue : bagus gak lama tak jumpa!nanti rindu lebih!!!

hakimfaridzul said...

qilamahadi : saya pun hari-hari tengok muka kiki!

hakimfaridzul said...

fara : bufday teman saya la!

hakimfaridzul said...

ama : yup!senantiasa sempat!

hakimfaridzul said...

aniss : kak, kau jangan dengki2 ye!!!

muahahahahaha

cikseri said...

yup..saya skong..
berkepit cm belangkas..huh~
xke2..wat jeles jerk..
wakakaka

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets