19 Skandal Ariel Peterpan : video bersama LELAKI juga ada!

Whoa. Jangan tersedak membaca tajuk diatas. Bukan setakat perempuan habis disapu, malahan lelaki juga turut di sapu bersama. Petikan m-star tentang 4 video bersama lelaki. Klik ini untuk membaca! Difahamkan, daripada 32 video klip panas itu, 4 daripadanya merupakan aksi ranjang bersama lelaki!

Tulisan merah dibawah ialah petikan m-star tentang kenyataan pihak polis indonesia. Aku makin bingung plak. Lelaki ke, perempuan selera si Ariel ni??? Pelik, tapi itu zamaz sekarang, lelaki perempuan habis disapu! Polis cakap, dia nak setel dulu tang perempuan dulu!hak3



Ariel Turut Beraksi Lucah Dengan Empat Lelaki?
JAKARTA: Ketika industri hiburan di Indonesia kecoh dengan penahanan Ariel kerana melakukan adegan porno dengan dua artis secara berasingan, bekas penyanyi Peterpan itu rupa-rupanya turut melakukan aksi serupa dengan lelaki.
Ketua Penerangan Awam, Ibu Pejabat Polis Jakarta, Marwoto Soeta mengaku menemui sejumlah pita yang merakamkan aksi Ariel dengan golongan berkenaan.
Namun Morwoto menjelaskan, setakat ini pihak penyelidik akan memberi tumpuan kepada tiga video porno penyanyi itu yang didakwa dilakukannya bersama model Luna Maya dan artis Cut Tari.
“Setakat ini pihak kami telah menemui 32 buah video yang mana empat daripadanya adalah aksi dia dengan laki-laki,” katanya kepada portol inilah.com semalam.
Laman portal itu turut menerima maklumat selain gambar-gambar Ariel dengan wanita, penyanyi itu turut merakamkan gambarnya dengan beberapa lelaki yang belum dikenalpasti identitinya.
Semalam, pihak polis Jakarta mengesahkan video porno yang tersebar dan diperkatakan umum ketika ini adalah milik Ariel dan dia akan didakwa selepas beberapa pemeriksaan forensik dijalankan.
Selepas ditahan polis pada Selasa lalu, Ariel di tempatkan di sebuah penjara sementara menanti hasil pemeriksaan ke atasnya selesai.
Selain Ariel, Luna Maya dan Cut Tari turut dipanggil polis untuk membantu siasatan kerana mereka juga dikatakan terlibat “berlakon” dalam aksi di ranjang itu.


Kita nantikan je siasatan terhadap Ariel ni. Nantikan apakah betul atau sekadar super impose atau pelanduk dua serupa. Aku hanya membawakan berita ini kepada anda! Renungkan dan nilai la sendiri! Aku tak faham la. Nak buat seks pun, buat la. Tak yah la rakam-rakam. Haih, nak buat kenangan pulak kan? Dah kantoi baru sibuk nak cover la, itu la, ini la.

Cuba la rasional sikit apa yang nak dibuat tu. Dah rakam video, pandai-pandai la simpan. Ini tak, letak sana sini. Nowdays, ramai orang boleh ambil kesempatan atas kita. Renugkan!

19 komentar:

wunnyazman said...

O__________o

nadirah_nor said...

adakah bapok pun pilihan beliau??

DOLCEshasha said...

bisex ehh Ariel nih ? roar ~

kumbang hitam said...

untuk dijadikan pengajaran terutama kepada artis2 indonesia...

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

whoaaa hevad sungguh beliau ,ahahaaa

mR.sYaH said...

macam3.. arap2 malaysian xde yerk.. byk tul video sampai 32..

FaizJB suka peter pan said...

ecekly, ni semua personal life dia
oleh kerana dia artis
mmg meletop la nama dia dgn isu ni
mcm kes edison chen dulu

so.. jgn la kita nak IDol kan artis
dia juga mcm org biasa yg buat dosa
suka girl/guy.. hak dia..
cuma kalu minat karyanya.. x pe

intanurulfateha ❤ said...

pssst!
emel kt sis video neh
sis bru tau
mklum lah, bz xm kuikuikui

hqfizulhqkim said...

.panasnya.

hakimfaridzul said...

@wunnyazman
^_^

hakimfaridzul said...

@nadirah_nor
mungkin juga memandangkan dia laki pompuan dia sapu!
hak3

hakimfaridzul said...

@DOLCEshasha
hurmm...itu la..aku pun ta tau!
hak3

hakimfaridzul said...

@kumbang hitam
betul2!setuju sangat!

hakimfaridzul said...

@anyssreynastorymorypreetydirtysecret
sangat hevad!
32 video tuh!!!!

hakimfaridzul said...

@mR.sYaH
ade je, cuma belum kantoi lagi!hak3

hakimfaridzul said...

@FaizJB suka peter pan
pasal edison chen tu pun aku tau.betul2, die orang ni propa je ikon la, bintang la..

padahal, mak aih~

hakimfaridzul said...

@intanurulfateha ❤
sis intan!hak3!
cakap sama bakal roomate mahu??

hakimfaridzul said...

@hqfizulhqkim
this is so panas!

Teqorox Angol said...

renungan buat semua..

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets