12 Special for you : teman hakimfaridzul : happy birthday! Gaza & Israel entri tengah hari!

Whoa. Salam semua. Ini entri pertama untuk 8 Jun 2010. Motif? Sabar, biar aku habiskan dengan kata-kata alu-aluan untuk pembaca setia blog picisan ini. Sila ambil perhatian bahawa sayalah orang pertama publish entri untuk birthday dia. Sebab ini adalah entri berkala yang telah diset untuk publish jam 12.01 tengah malam! Mungkin ketika ini aku ngah guling-guling atas katil bergayut di telefon!hak3

Ye, dia teman saya. Teman hakimfaridzul. Selamat ulang tahun ke 19 ye teman! Macam biasa, ucapan-ucapan yang menjadi halwa telinga time-time birthday ialah :

  • semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
  • kawan selamanya, aku sayang kau.
  • happy super manis, masam,kelat..yada yada...
  • andalah segalanya bagi saya...uwek!muntah hijau!
Ucapan aku ringkas. Tak perlu la bermadah helah, bermanja-manja gedik sebab aku sangat geli geleman manja-manja ni!ahahahahaha. meh, meh, dengar ucapan aku.


Qila Mahadi, selamat ulang tahun ke-19 untuk anda! First of all, telefon la parents awak sebab tanpa dia siapalah awak kan? Then ur siblings dan baru la mungkin saya dan kawan lain! Call free for the whole day kan???Then, ingat, hidup kat kampus yang utama bukan la relationship kita. Yang penting, dahulukan study! Kemudian baru la yang lain. Cukup la. Penat la nak tulis panjang-panjang. Esok jumpa kat kelas! Saya belanja awak breakfast, lunch, high-tea, dinner and supper! Itu pun kalau nak! Okay!

Tu je la, saya nak off! Blogwalking akan disambung esok memandangkan saya nak berdengkur awal malam ni! Kepenatan otak melampau memikirkan assignment yang mengganas!hak3. Malam semua!

12 komentar:

qilamahadi said...

cepit syg
thank you sesangat
sayang awak lebih hakimfaridzul
iloveyou

thank you utk teddy
:)))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.besdae sis 10dec
.nk teddy jugak lah! ;p

hakimfaridzul said...

qila : ur welcome!

hakimfaridzul said...

sisintanurulfateha : nanti saya bagi tahu kat bakal roomate ye!!!

amaa said...

belanja aku gak !

hakimfaridzul said...

ama : kau suruh mosh mosh la!

helena's said...

alahai sweet nye akim!hahaha

sory lah lambat tap nak wish gak selamat ari lahir untuk qila..

smoge korang kekal tau!

DOLCEshasha said...

love you qila mahadi . hihi

cik fara said...

mari blnja RSC smuaa
ko an presdnt!
:P

hakimfaridzul said...

helena : ahahahaha, thanx cik hel!

hakimfaridzul said...

shasha : agagagaga, okay~

hakimfaridzul said...

fara : amboi2...sengkek dah ni!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets