5 Pakej 3 hari 2 malam ke Penang paling murah dan seronok!

Whoa. Salam semua. Meh, aku nak kongsi sikit pakej percutian murah. Nak kata aku nak kerja jadi travel agent, tak jugak sebab aku suka melancong, bukan menjadi pemandu pelancong! Yang korang tahu, aku pernah post entri pasal aku nak stop blogging kan? Yang aku cakap aku nak berhenti blogging untuk 3 hari jek.


Time tu aku gi bercuti kat Penang. Ikut geng-geng RSC aku. Nak tahu RSC tu apa? Lu pikirlah sendiri. So, aku nak share sikit tips percutian paling murah tapi still korang puas hati gila babi! Aku sarankan pakej ini untuk budak-budak universiti macam aku and the geng yang memang seriously bajet weyh! RM 150 untuk kos perjalanan, BBQ, penginapan, tiket wayang. Murah kan?

BBQ melantak macam nak pecah perut, jalan sana sini, naik banana boat, tempat tinggal yang kondusif dan semestinya meninggalkan memori indah. Usually, budak-budak universiti ni nak benda-benda yang murah tapi still berkualiti. So, nak tahu lebih macam mana pengiraan dan perbelanjaan holiday kat penang tu. Gambar serta pengiraan akan di reveal dalam entri seterusnya! 

5 komentar:

Linda Musyuk said...

blh sy tau mne nk dpt pakej 2??

Hazellychoc^^ said...

bley bagi link x??sbb saya ngan 5 rakan saya akn g Penang end of this nov..mintak tolong ea!!mekasih byk2!!=D

Hazellychoc^^ said...

mintak maaf, p saya btul perlukan website link tuk pakej yg korang g nie...ktorg nk g penang minggu depan..bley post entri bout it asap?...plzzzzzz=D

hakimfaridzul said...

@Hazellychoc^^ni package yg kami sendiri plan...

Hazellychoc^^ said...

WAHHHH!!!Murahnye...penginapan kat mana murah??bbq kat batu feringghi ke?

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets