4 Perempuan gedik dalam Keong Racun.

Salam. Kalau aku tanya kat korang, apa maksud cantik. Susah nak describe kan? Sebab cantik tu luas. Subjektif! Apa kata kalau aku tanya, apa itu gedik! Sure-sure korang jawab gedik tu annoying, menyampah, mengader-ngader, terkinja-kinja dan banyak lagi! Tapi aku and the geng suka pulak tengok video terkinja-kinja miming lagu Keong Racun ni! Awesome sangat!




4 komentar:

oReNdeViL'89 said...

perghhh! gedix! ske la korg layan ea

senandung semalam said...

gedik tp xla sgt...
lgpun dorg ni comel...

saya_arief said...

xpenah t'detik hati nak tengok vid ni lagi..
bagus x aku..?
hahahah..
:P

Anastasia Ann said...

comeylah dorang tu!

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets