8 Video Shane Dawson sangat menarik dan kelakar.

Whoa. Salam hujung minggu. Walaupun hakikatnya aku tak mengalami hujung minggu yang baik sebab hujung minggu la permulaan kelas di bumi bertuah Kedah, Theeee~ Hahahahaha. Pagi-pagi lepas sahur aku dah on lappy sebab assignment yang kena compile dengan kawan-kawan masih terbengkalai. Tergendala atas sebab kurang kadar kesihatan. So here, i'm blogging again! Blogging boleh mengurangkan kadar stress! Itu aku percaya!


Blogwalking then terjumpa KulanSalleh punya entri yang menarik minat aku! Entri bertajuk senarai 10 bintang terkaya youtube! Klik [ini] untuk kesana. Menarik. Di tangga pertama ialah ShaneDawson. Aku memang dah tengok video mamat ni lama. Cuba belum pernah terfikir nak dijadikan entri sehingga hari ini. Usually, mamat ni update video dia ni setiap  hujung minggu! Video memang menarik dan awesome gila! Ada mesej yang cuba disampaikan setiap kali dia buat video! 

Dah kaya dah mamat ni buat video guna youtube sebab dia dah menghasilkan pendapatan melebihi AS$315,000 (RM990,517) dalam tempoh 12 bulan lalu. Hebat kan? Korang patut jadi seperti dia jugak! Yang suka buat video tu, cuba pelbagaikan dan menarikkan video anda! Sure boleh jana pendapatan! Jom, layan beberapa video dia!





p/s : nak lebih video? boleh terjah sendiri kat youtube! Aku mula merasakan yang hujung minggu memerlukan entri yang lebih santai dan bersahaja!

8 komentar:

DOLCEshasha said...

boleh hilang stress aku sikit tengok video nih . haha .

Ohh cepit !

tulisan kemas said...

ahahhkz , dah tgk vid nie . best3 ..
weh hakim , dh ade domain kan . wat jugak pavicon . tuka logo blogger tuhh , misti lg lawa . ^__^

elmo blurb said...

hilang tensi. ahakss

cik helena said...

pernah tgk!hahaah

hakimfaridzul said...

@DOLCEshasha memang untuk kau pun sebenarnya entri ni! jangan stress2 ketot!

hakimfaridzul said...

@tulisan kemas hurm..dulu dah ada favicon..nanti-nanti la..belum berkesempatan nak buat favicon!

hakimfaridzul said...

@elmo blurb huhuhuhu! bagus~

hakimfaridzul said...

@cik helena best kan cikhel???lawka gilorrr~

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets