16 Blogging perlukan mood dan minda yang stabil.

Whoa. Salam semua. Kali ni aku memang nak mencarut banyak! Benci betul aku dengan masalah laptop! Tak sudah! Virus la, trojan la, itu la, ini la. Aku rasa aku perlu format laptop ni secepat mungkin sebelum aku bengang dan terus hancurkan laptop ni! Bangun pagi lepas sahur cadang nak update entri! Bukak google Chrome ada masalah, bukak internet explorer pun boleh bukak sekejap then tutup automatic! Laptop running pun tersekat-sekat! WTH!!!!

p/s : sila pastikan mood dan minda anda selaras dan stabil jika nak update blog sebab ia boleh mengakibatkan entri ke laut kalau minda bengang dan mood swing tatkala idea datang mencurah!

16 komentar:

Anonymous said...

ekin: wah apa yg hang merepek ni.....jom makan kerepek tambah gula

_izis_ said...

sabar2 ek... :)

bulan2 pose kene byk bersabar...

tulisan kemas said...

stujuu !! ahakz

Anonymous said...

ekin:jom buat kerepek kat depan chui2..haahahahahahaha..cicah gula..panggil semut jilat222..nyam222..

~~Ciklinn~~ said...

dooogaaannn tu dik oii..

velasrizal said...

sgt2..klo xde mood ke laut la jwbnya..

Labah-Labah Makan Ular ?

Danial Ikhwan Jaafar said...

memang mencabar bulan ramadhan ni. masa ni la macam2 masalah datang. ada la sebab dia tu.
apa kata tanya member2 yang expert amat tentang computer. mungkin tukar antivirus. tak pon google untuk penyelesaian.
semoga berjaya! =)

hans said...

wah
marah bebetul nih
sabar2

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

hakimfaridzul said...

@Anonymous mana ada aku merepek2 la..kau je banyak merepek kan???hahahahaha

hakimfaridzul said...

@_izis_ sebab sabar la Allah bagi hadiah 1000 UV!

hakimfaridzul said...

@tulisan kemas angguk kepala sikit!hak3

hakimfaridzul said...

@~~Ciklinn~~ agaknya la ciklin...haih..bersabar2~

hakimfaridzul said...

@velasrizal tau tak pe, entah kelaut mana kang aku buat entri aku..merepek meraban kang~

hakimfaridzul said...

@Danial Ikhwan Jaafar dia orang dah tolong dan ni..dah format!!!weeee~

hakimfaridzul said...

@hans memang marah!!!!hhahahahahaha

DaHLia said...

skg ni sis xdapat nk fokus....xleh nak buat entry..hukhuk

Post a Comment

yeah!

nak tinggalkan comment ke???

tunggu reply aku tau!!!

Mari langgan entri terbaru cepit!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Share

Widgets